Foto: Picman v/Gary Bailey.

Det ble en kald og våt opplevelse da Team Flathaug Racing var på ACR i Mo i Rana for å kjøre nest siste løpshelg i det norske Superbike-mesterskapet.

Regnet øste ned omtrent fra start til slutt og Henning har foreløpig ikke fått helt dreisen på 1000- kubikkeren på vått føre. Før lørdagens løp kjørte han inn til sjette startspor. Det viste seg at det kom til å bli opptørkende føre under løpet og Henning var en av få som valgte slicks både foran og bak. Det tok noen runder før han klarte å stole helt på dekkene og han lå derfor langt nede i feltet en stund før han klatret seg tilbake til sjetteplassen. Viktige poeng ble tatt og Henning var greit fornøyd med resultatet, heter det i en pressemelding fra teamet.

ANNONSE:

Få en eksklusiv touringpakke verdt 15000,- ved kjøp av Africa Twin i august

På søndagens kvalifisering var det igjen kaldt og vått og Henning var sliten og lei. Han ga seg før kvalen var over og endte derfor med å starte som nummer tolv.

Denne gangen ble løpet kjørt på helt vått føre og Henning kjørte seg raskt opp til en sjuendeplass hvor han ble liggende. Han er ikke særlig fornøyd med helgens resultater, men de ble som de ble og han ligger fortsatt på en klar andreplass sammenlagt. Gratulerer så mye til overlegne Ole Bjørn Plassen som allerede har sikret NM-gullet sammenlagt!

Det neste på kalenderen for teamet er NM-finale på Rudskogen 2.-3. September. Dit skal vi for å dra i land sølvet!

Facebook-kommentar