I dag lanserer Pål Anders boken sin “Drømmen om Dakar” på Ullevålseter i Nordmarka!

Av: Mona Forsnes

Det er Aschehoug Forlag som står bak boken og opplaget er på 3.000 stk, her er hva de skriver om boken på sine sider:

“Motorsyklisten Pål Anders Ullevålseter er første nordmann som har gjennomført verdens lengste og farligste ørkenrally: Paris-Dakar. Og etter åtte år kom han endelig på pallen!
Pål Anders Ullevålseter har ikke noe lag i ryggen. Han må klare seg alene. Og likevel er han i verdenstoppen, blant konkurrenter med helt andre forutsetninger. Det er ikke første gang han presterer noe ingen andre nordmenn har gjort.

“Drømmen om Dakar” gir et bilde av motorsportens utvikling og plass i Norge. Ullevålseter tar oss med tilbake til oppveksten i Nordmarka med mopeder og motorcross og veien fra fart og spenning til systematisk trening og gode resultater. Vi får innblikk i de fysiske og mentale forberedelsene til et to ukers ørkenrally der redsel, ensomhet og påkjenning blir overvunnet av detaljfokusering, prestasjonsiver og et spesielt kameratskap.
Dette er historien om motorsykkelføreren som aldri har villet gi seg.”

“Drømmen om Dakar” kan kjøpes i bokforretninger, viaforlagetsnettsider (http://www.aschehoug.no/),og den vil også bli lagt ut for salg på hjemmesiden til Pål Andersganske snart.

Boken er skrevet av Katrine Bjerke Mathisen.

Ullevålseter er sikker på at det blir hyggelig lesning for den “jevne Dakar interesserte nordmann”. Kanskje også god lesning i romjula sånn like før starten på enda et nytt rally Dakar?

Kilde: Dakar.no

Facebook-kommentar