I følge VG Nett så får ikke Pål Anders Ullevålseter sykkelen sin i tide til Rally Marokko. Det gjør derimot hans argeste konkurrenter.

Begrunnelse: han er norsk. Det hjelper meg ikke at jeg er norsk, nei, sier Pål Anders Ullevålseter.Av: Mona Forsnes

-Jeg var og testet sykkelen i juli, den føltes veldig bra. Jeg satset på å få teste den ut i løpet av denne høsten, og siktet meg inn på Rally Marokko som starter om en uke. Nå får jeg imidlertid beskjed om at de ikke får klar sykkelen til løpet, forteller Ullevålseter.

Hans to argeste konkurrenter, Marc Coma og Cyril Despres, får derimot sykkel fra samme produsent i god tid før Rally Marokko.

– Det er klart at jeg gleder meg på deres vegne, men likevel er det frustrerende at jeg ikke får den i tide. Jeg skulle bruke det rallyet til å teste den ut ordentlig med teamet i ryggen, og se hvor lenge motorene holdt, og hvor mange motorer jeg ville få bruk for. Jeg må gasse på gjennom hele løpet med denne sykkelen kontra den med 690 kubikks motor der jeg kunne ta perioder jeg ikke ga bånn gass, sier Pål Anders Ullevålseter til VG Nett.

– Hva tror du er grunnen til at de får og ikke du?

– Vel, de tjener mer på å gi sykler til utøvere fra land der de selger mye sykler. Norge er et minimalt marked, og de vinner ikke like mye på å haste for å gi meg sykkelen til dette rallyet. Hadde jeg vært fra en av de større sykkelnasjonene, hadde jeg nok fått sykkel, sier Ullevålseter til VG Nett.

Foto er fra da han var å prøvekjørte sykkelen i Tunisia.

Facebook-kommentar