Solør MCK er en av de som prøver å dra opp interessen for roadracing sporten her i Norge og i helgen som var, dro de i gang nok et arrangement for å vekke interessen til flere.

 

Vålerbanen badet i sol på lørdagen og både voksne og barn kom til banen for å ta motorsykler og miljøet i nærmere i ettersyn.

 

De 30-40 som kom til banen, ble møtt av europamester Helge Spjeldnes, NM-vinner Tage Solberg, mosjonist Rune Vangen, junior Truls Svendsen, rookieførerne Bjørn Haraldsen, Thomas Sirén og Marius Sjørengen, samt trener Henrik B. Øwre som alle stilte velvillig opp som instruktører og gode rådgivere hele dagen, mens Scarlet Bulterman var stilte som fotograf.

 

Solør MCK stilte med egen kjøretøypark og masse utstyr i tillegg til at noen av instruktørene også stilte med sykler og utstyr. Totalt var det tilgjengelig 2 stk Aprilia RS 125 og 1 stk Kawasaki Ninja 250 til juniorene, samt 4 stk 600 kubikksykler til seniorene som også ønsket å prøve. Skinndresser, hjelmer, støvler, hansker og ryggskinner ble flittig brukt hele dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Scarlet Bulterman

 

Den yngste som prøvde seg på roadracing var 12 år gamle Tonje Myrvåg.

 

Les mer om arrangementet som ble gjennomført av Solør MCK inne på websiden deres.

 

Facebook-kommentar