Henning Flathaug har deltatt i løp i helgen ved Lausitz men den ble ikke som de hadde håpet på for Henning Flathaug og teamet. Det å holde seg på banen, ble ingen enkel sak. Heldigvis for Henning, hadde han en ny skinndress som han fikk prøvd grundig.

 

Dette er hva som står på hjemmesiden og Facebook siden hans:

 

Det har vært en vanskelig helg. Vi har slitt med feste bak gjennom hele helga. På fredagen fikk Henning to low-sidere og klarte ikke å finne rytmen og rundetidene var ikke gode nok. Kvalen på lørdag gikk hele ikke heller ikke som den skulle. Beste tiden var 1.53.7 og det holdt til en 15 plass.

 

Sykkelen døde i starten og jeg var helt sist inn i første sving. Jeg begynte å kjøre meg oppover i feltet også var det noen som gikk på tryne og jeg ble da liggende alene på 10 plass, som ble min plassering i mål. Rundetidene var ikke gode nok og det var ett dårlig løp.

 

Nå er det bare å glemme hele helga og tenke framover mot Oschersleben om to uker.

 

Facebook-kommentar