casey_stoner_multistrada_1200_enduro_02

 

Casey Stoner jobber som kjent som testfører for Ducatis MotoGP-team. Nå har han jaggu sneket seg til en test-tur på Bolognafabrikkens nyeste Multistrada 1200 Enduro også!

 

Tekst: Claus Diseth

Se video nederst i artikkelen

 

Stoner var tilstede på Mugello under det italienske MotoGP-løpet – der forøvrig Valentino Rossi tok pole position, men blåste motoren og måtte bryte løpet – og da var veien kort til Ducatis hovedkvarter i Bologna.

 

SMØRBLID

Videoen viser en smørblid Casey Stoner som utforsker terrenget utenfor Bologna ombord på Dukatis nye eventyrsykkel, Multistrada 1200 Enduro. Og vi får se at den tidligere MotoGP-verdensmesteren behersker mer enn raske asfaltbaner.

 

– ELSKER DEN

– Jeg elsker sykkelen. Vi vet jo hva Ducati står for på gate og bane, men ærlig talt; jeg kan nesten ikke forklare hvor god denne sykkelen er off-road, sa Stoner etter prøveturen.og fortsatte:

– Sittestillingen er nesten bedre enn på en ren offroader, og du blir ikke sliten fordi sykkelen er så stabil, også på virkelig røft underlag.

 

STOR OG TUNG

Stoner innrømmet at sykkelen ser både stor og tung ut, men fortet seg å legge til:

– Når du kjører den, merker du ikke vekten i det hele tatt. Den er som et leketøy. Vil du svinge, finne en bedre linje; ja så gjør sykkelen det. Multistradaen har nesten ingen begrensninger. Den fungerer fint på veien, den fungerer fint i terrenget, og du har mer enn nok plass til bagasje for en langtur.

 

VIDEO

http://dai.ly/x4douvs

Facebook-kommentar