Den italienske motorsykkel kles merket Dainese og AGV (hjelmer) gir 40 vinnere en mulighet til å kjøre sammen med tre av verdens mest berømte fortidens og nåtidens stjerner innen racing, nemlig: Giacomo Agostini, Valentino Rossi og Kevin Schwantz.Av: Mona Forsnes

De heldige vinnerne får muligheten til å kjøre de mest kjente og beste syklene i verden: Ducati, MV Agusta og Triumph. Er kanskje ikke alle som er enige om det er de syklene som er best men hvem sier nei takk til en slik mulighet?

Den unike og litt spesielle konkurransen vil foregå i tidsrommet 29. mai-20 juli der man kjøper Daineses sine produkter, den muligheten får du også på deres nettside dainese.com.

Også de som sender inn et bilde av sin beste motorsykkel tur, blir med på en trekning av TomTom Urban Rider GPS for motorsyklister, sier ikke nei takk til den muligheten heller

Dainese og AGV har inngått en avtale med turismo.intoscana.it og Grosseto Tourist Board, og det er gjennom dette disse heldige vinnerne får muligheten til å oppleve det beste av Toscana på to hjul.

Gruppen starter mandag 13. september fra Daineses hovedkvarter i Vicenza, etter å ha fått en grundig innføring i fortid, nåtid og fremtid, får du også høre mye om beskyttelse som du selvfølgelig kan få kjøpt til dem om du ønsker.

Eventyret blir kjørt over tre dager der Agostini, Rossi og Schwantz kommer til å ta hver sin dag samme med gruppa.

Få mer informasjon om turen og konkurransen vedå ta en tur innom Dainese.

Facebook-kommentar