En hissig virusinfeksjon har satt en effektiv stopper for Sturla Fagerhaugs deltagelse i VM runden på legendariske Indianapolis.Av: Mona Forsnes

Avreise var planlagt til i dag, men flyet måtte lette uten Sturla som hadde gledet seg spesielt til å kjøre på denne banen igjen. Her vant han nemlig Red Bull Rookies Cup løpet i 2008, et løp der de beste førerne fra Red Bull MotoGP Rookies Cup og den amerikanske tilsvarende Cupen satte hverandre stevne. Virussykdommen slo til tidligere denne uken, og høy feber og smerter gjorde det umulig å gjennomføre flyturen.

Sturla hadde forrige uke et treningsopphold hos Red Bull i Østerrike sammen med bl.a. Formel 1 førerne Sebastian Buemi og Jaime Alguersuari fra Scuderia Toro Rosso. Det ble gjennomført både tester og treningsøkter, og Sturla fikk bekreftet at formen er meget god. Desto mer ergerlig at en virussykdom skal ødelegge for en VM-runde.

Nå blir fokus rettet mot neste runde, nemlig San Marinos Grand Prix 5. September!

Sturla ligger nå på 21. plass i VM, og har i de siste løpene vist sterk kjøring. Det har vært mye stang ut, men som førsteårs-fører har han fått vist seg bra frem. Etter Misano venter Aragon, (Spania), Japan, Malaysia, Australia, Portugal, samt finalen på Valencia (Spania)

Facebook-kommentar