Den siste tiden har det versert rykter om at Volkswagen har ønsker om å utvide sitt konsept og også satse på motorsykler.

VW-konsernet har ønsker om å kjøpe en allerede eksisterende produsent. Nå i dag går det rykter om at KTM er denne kandidaten.

I forrige måned utalte Volkswagens adm. dir. Ferdinand Piech i et intervju at han angrer på at han ikke kjøpte Ducati da muligheten til å kjøpe konsernet rimelig pga økonomiske problemer var til stede i 1985.

Nå har det dukket opp noen bilder av hva som sies å være en prototype av VW Motorsykkel på nettet. Den har store likhetstrekk til MV Agusta Brutale og rammen kan se noe lik Ducati Monster.

Hvorvidt denne kommer i produksjon neste år ved egen satsning fra VW, eller om VW holder på å kjøpe opp en eksisterende MC-produsent er det vanskelig å finne informasjon om, men i dag spekuleres det på nettet i om VW er i ferd med å gå sammen med KTM uten at dette er bekreftet fra verken KTM eller VW.

vw-motorcycle_1210851909.jpg

KTM har selv stø kurs for tiden, og fikk for ikke lenge siden frisk kapital tilført fra Bajaj (Indian). Målsetningen til KTM er å bli Europas største motorsykkelprodusent innen år 2020 og sikter mot en produksjon på 200.000 sykler årlig. Kanskje vil VW være med å gi KTM et eventuelt løft i denne retningen, men det kan være like trolig at VW ønsker hjelp fra KTM til å få produsert en liten, lett, høy-teknologisk bil med minimalt drifstoff-forbruk.

Facebook-kommentar