er

Disse spesialutviklede enduroracingsyklene er inspirert av Outsiders Yamaha Official Enduro Team sin fabrikkmaskin som sikret Loïc Larrieu til en tredjeplass totalt i E2 World Championship 2016 og seier i EnduroGP-klassen under EnduroGP 2017 i Italia.

Syklene skal ifølge en pressmelding fra Yamaha vøre tilgjengelige fra august 2107.

Nye WR450F EnduroGP og WR250F EnduroGP er basert på Yamahas WRF-produksjonsmotorsykler og leveres med en rekke eksklusive egenskaper som standard.

Disse nye modellene er rettet mot førere som kjører endurorace på lukkede baner og som er ute etter ekstra ytelse, stil og eksklusivitet, heter det i pressemeldingen.

Slip-on Akrapovič-potten er laget av lett titanlegering, noe som forbedrer motoregenskapene og gir begge disse nye EnduroGP-modellene en mørk og rå eksoslyd.

ECU-mappingen har også blitt modifisert for å optimalisere motorytelsen med den monterte Akrapovič-potten, og Yamaha tilbyr også tilleggsutstyret Power Tuner som gjør det mulig for WR450F EnduroGP- og WR250F EnduroGP-førere å finjustere motorsykkelen på sidelinjen. Denne plug-in-enheten gjør det mulig for førere å justere tennings- og drivstoffmappingen til å passe forskjellige bane- og værforhold.

WR450F og WR250F EnduroGP-modellene er også utstyrt med fabrikkmønstre som er inspirert av Outsiders Yamaha Official Enduro Team på dekslene, skjermene, sidepanelene, frontpanelet, svingarm og gaffel. Disse mønstrene av høy kvalitet gir ekstra ripebeskyttelse, og den ikoniske utformingen i blå, svart og hvit underbygger det eksklusive fabrikkuttrykket til disse enduromodellene som produseres i begrenset antall.

For ekstra beskyttelse mot smuss som sparkes opp fra andre motorsykler, er EnduroGP-syklene utstyrt med flerfunksjonelle Acerbis Tri-fit-håndbeskyttere som gjør at de kan brukes i åpne eller lukkede, strømlinjeformede posisjoner.

Disse eksklusive egenskapene bygger på de utprøvde styrkene til standardmodellene og gir føreren muligheten til å eie og kjøre en eksklusiv endurosykkel i fabrikkstil som er klar for å suse inn i seiersområdet!

Noen høydepunkter fra WR450F EnduroGP og WR250F EnduroGP

Slip-on Akrapovič-potte i lett titan
Ripebestandig mønster i fabrikkstil av høy kvalitet
Optimalisert ECU-mapping
Blå Acerbis Tri-fit-multifunksjons håndbeskyttere
Svært effektiv drivstoffinnsprøytet motor med reversert topplokk
Kompakt og smidig bilateral rørramme i aluminium
Design med midtstilt tyngdepunkt for smidige kjøreegenskaper
Klasseledende AOS-forgaffel
Monocross-bakfjæring av lenkearmtypen
Bryterfri elektrisk start
Girkasse med høy utveksling og enduroclutch
Toppmontert luftinntak med luftfilter som er raskt å fjerne
Power Tuner som tilleggsutstyr til justerbar mapping

Facebook-kommentar