Yamaha har åpnet et moderne showroom på Geilo. På 350 kvm vises det frem mange av de produktene som markedsføres i Norge.

Her vil du finne båter, båtmotorer, motorsykler, snøscootere og ATV.

Så tilbringer du påsken på Geilo, hvorfor ikke gjøre et besøk?


– På 350 kvm får vi selvsagt ikke plass til alle de modellene vi selger. Vi vil fokusere på å vise frem de nyhetene Yamaha introduserer i år, sier Tom Inge Hellesvik, markedssjef for snøscooter og atv, som er leder for storsatsingen på Geilo.

Geilo_butikk01_1205488385_1205488453.jpg

Sentralt lokalisert
Vårt showroom ligger ved hovedveien gjennom Geilo, i annen etasje i lokalene til Geilo Auto som ligger vegg i vegg med Geilos eneste Esso-bensinstasjon. Det vil være åpent mandag til fredag klokken 0900 til 1800. På lørdag er åpningstidene 1000 1600.

Yamaha har oppgraderet lokalene slik at vårt showroom fremstår som innbydende, delikat og moderne. Det er i stor grad basert på selvbetjening, blant annet ved hjelp av en interaktiv pekskjerm hvor de besøkende kan finne mer informasjon om de utstilte produktene, og om produkter som det ikke er plass til i lokalene.

Geilo_butikk02_1205488398.jpg

Åpent for alle
– Vi har lokalisert oss sammen med vår Yamaha forhandler på Geilo. Derfor vil det alltid være mulig å få hjelp og informasjon face to face. Intensjonen vår er å vise frem bredden i produktspekteret vårt og den kvaliteten Yamaha står for. Her kan alle, enten det er fastboende på jakt etter ny snøscooter eller ferierende som vurderer å kjøpe båt til sommeren, i fred og ro se og oppleve hva vi har å by på, understreker Hellesvik.

Utstillingen vil bli fornyet to ganger i året, og det vil være åpent året rundt.

Kilde: Yamaha Motor Scandinavia

Facebook-kommentar