BikePort

Norges fremste Trackday-arrangør

vår

Fødsel

BikePort startet hellt tilfeldig med å arrangere kjørekurs og roadracing kjøring på ACR sommeren 2006.

Vi gjentok arrangementet i 2007 og vinteren 2007/2008 ble brukt mye til utvikling av den nye nettportalen som ble offisielt åpnet mars 2008.

I starten var nettsidene laget som ett nettsamfunn og vi satset sterkt på publisering av nyheter. Disse delene av nettsidene ble senere avviklet.

vår

Utvikling

Fra ett arrangement i 2006 har BikePort etablert seg som den største kommersielle aktøren på Førerutviklingskurs og RoadRacing treninger på flere baner i Norge og Sverige. I samarbeid med klubber avholder vi og lisenskurs.

Vi har de siste årene fokusert på vår nettbutikk og blitt en betydelig leverandør av deler til racing-piloter på to hjul, noe vi vil jobbe aktivt med å fortsatt være best på også i årene som kommer.

vår

Nettbutikk

I forbindelse med alle våre banedager har vi i en årrekke tilbudt våre deltakere muligheten å kjøpe dekk og andre slitedeler til sin MC.

Etterspørsel etter stadig flere typer varer var økende, og i 2016 åpnet vi vår første nettbutikk slik at våre deltakere gjøre bestillingene selv.

Butikken ble flyttet til ny plattform og sterkt utvidet vinteren 2016/2017 og vi tilbyr nå så å si alt man behøver til sin MC.

vår

Visjon

BikePort – Makes Racing Great

Ved å tilby de beste arrangementer med fokus på rekruttering, sikkerhet, miljøet, motorsportens grunnverdier og utvikling av den enkeltes ferdigheter ønsker vi å oppnå et positivt RoadRacing-miljø i vekst.

Vi jobber for et miljø som er så positivt at det tiltrekker seg flere utøvere, og vil gjøre vårt beste for å holde kostnadnivået nede for alle utøvere.

 Kontakt oss:

Postadresse

Telefon: +47 92082072
Epost: post@bikeport.no

Postadresse:
BikePort AS
Rudskogenveien 80
1894 Rakkestad
Org.nr: NO 991 989 013 MVA

Besøksadresse:

BikePort AS
Rudskogenveien 80
1894 Rakkestad