Personvernerklæring

Hvem vi er

Postadresse

Telefon: +47 92082072
Epost: post@bikeport.no

Postadresse:
BikePort AS
Postboks 21
7566 Vikhammer
Org.nr: NO 991 989 013 MVA

Besøksadresse:
BikePort AS
Storvikavegen 32
7502 Stjørdal

Vår nettstedsadresse er: https://bikeport.no

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Kontaktskjema som fylles ut ved forespørsel sendes oss pr epost, og blir ikke lagret andre steder.

Informasjonskapsler

Vi bruke Facebook Comments plugin slik at du kan legge igjen kommentar på nettstedet vårt ved hjelp av Facebook-kontoen din. Dette pluginet kan samle inn din IP-adresse, nettleserens brukeragent, lagre og hente informasjonskapsler i nettleseren din, legge inn ekstra sporing og overvåke samspillet ditt med kommentarsgrensesnittet, inkludert å korrelere Facebook-kontoen din med hvilken handling du tar innenfor grensesnittet (slik som “liker” noens kommentar, svarer på andre kommentarer), hvis du er logget inn på Facebook. For mer informasjon om hvordan disse dataene kan brukes, vennligst se Facebooks personvernpolicy: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

De opplysninger du legger igjen her på våre nettsider deles ikke med andre bortsett fra de som er satt opp lengre ned på siden for å bl.a kunne foreta levering.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet , lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Disse opplysningene lagres til du selv sletter de, eller ber oss om å slette de.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender ingen informasjon ut til tredjeparter med mindre dette er nødvendig for å fullføre bestillinger o.l.

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger lagres på webserver og er beskyttet av administrator brukernavn og passord, samt det brukernavn og passord du selv har satt ved egen registrering.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ved registrering til våre kurs/banedager mottar vi din adresse-informasjon fra din bank når/om du betaler via bankoverrøring.

 

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

 • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
 • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt
 • Fraktadresse: vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

 • Send deg informasjon om din konto og bestilling
 • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp din konto for butikken vår
 • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt
 • For å forbedre våre butikktjenester
 • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 10 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og produktomtaler, hvis du velger å skrive dem.

 

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

 • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
 • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

 

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle bestillinger og levere nettbutikk-tjenesten; for eksempel — fraktselskap. Tredjeparts leverandør kan og bestå av, men ikke værer begrenset til selskap for analyse og markedsføring.

 

Betalinger

Vi kan motta betalinger gjennom bankoverføring, VIPPS og PayPal. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til betalingsformidler, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Vennligst se Vipps side om personvern og PayPal Privacy Policy for flere detaljer.

 

Kurs & Banedager Data

Vi samler inn informasjon om deg ifm din registrering på Kurs & Banedager (Trackdays). Denne informasjonen kan inkludere, men er ikke begrenset til:

 • Ditt navn
 • Fakturaadresse
 • Postadresse
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Lokasjon og trafikkdata (inkludert delvis IP adresse and nettlesertype)
 • Eventuelle andre detaljer som kan bli forespurt fra deg med det formål å behandle registreringen

Håndtering av disse dataene tillater oss også å:

 • Sende deg viktig informasjon om din konto/kjøp/registrering eller service informasjon.
 • Svare på dine henvendelser, refusjoner eller klager.
 • Behandle betalinger og forhindre svindel-transaksjoner. Vi gjør dette på grunnlag av våre legitime forretningsinteresser.
 • Konfigurer og administrer kontoen din, gi teknisk og kundestøtte, og bekrefte identiteten din.

Kurs & Trackdays Informasjonskapsel

Når du begynner å registrere deg for et arrangement og velger en billett, vil en informasjonskapsel bli brukt til å spore registreringen. Denne informasjonkapselen varer 1 time.

 

E-post historikk-data

Vi holder oversikt over e-postene som er sendt til deg. Dette er for å sikre at kommunikasjonen sendes vellykket og informasjonen er nøyaktig.

 

Registrering av arrangement registrerings-data

Når du deltar på et arrangement, kan en administratorregistrere den tiden du sjekker inn eller ut av arrangementet.

Personlige data lagres i det minste til datoen for arrangementet, og kan holdes på ubestemt tid ved fremtidige registreringer.

Sletting og eksport av arrangement registrerings-data

Du har rett til å be om at dine personlige opplysninger sendes til deg elektronisk, og retten til å be om at registrerings-data slettes etter hendelsen. For å gjøre det, vennligst kontakt nettstedadministrator.