Vi inviterer til Førerutviklingskurs med MC på Arctic Circle Raceway den 31.7 – 2.8 2015.

 

BikePort har ni års erfaring med Førerutviklingskurs, og har i denne perioden hatt over 800 MC-fører på forskjellige MC-kurs siden oppstarten.

 

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

 

BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

 

Vi stiller med:
– Instruktører (bl.a. utdannet kjøreskolelærere)
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse og sykepleier på banen
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice
– Fotograf Gary Bailey

Vi håper også å gå til Personlig og eksklusiv coaching for de som ønsker dette i løpet av dagene på banen.

 

 

Mer informasjon om kurset

Instruktører:
Deltakere i gategruppen vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør, som ledes av utdannet kjøreskolelærere på MC. Hovedinstruktøren har i tillegg kjørt aktivt RoadRacing i mange år, og har en unik erfaring på to hjul sammen med sin kjøreskoleutdannelse.

 

Instruktører som vil gi våre deltakere tips, råd og veiledning på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda bedre tilbakemeldinger på sin kjøring.

 

Vi legger spesielt vekt på stabilisering av sykkel, forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

 

Om Arctic Circle Raceway
Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning.
I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

 

Banen er 3753 meter lang og har en banebredde på 11-13 meter med en meget spesiell asfaltblanding som gir et feste man kun finner en annen plass til i verden; på Lageuna Seca i USA. ACR er godkjent av FIM som RoadRacing-bane og har banegodkjenningen “A” som er den beste man kan oppnå med tanke på både sikkerhet og fasiliteter ellers, og det er sanitæranlegg med toalett og dusj på området.

 

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

 

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

 

Her er din sikkerhet som deltaker på kurset satt i fokus!

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet (to grupper med RoadRacing og en gruppe for registrerte MC, førerutviklingskurs). De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

 

Lørdag ettermiddag vil det mest trolig ble avviklet RoadRacing Klubbløp i regi av ACM, slik at kjøringen for førerutviklingskurset vil bli avsluttet litt tidligere denne dagen.

 

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjaldt for kjøring på lukket område, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

 

For tidligere år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos blant annet IF Forsikring slik at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell.

 

Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2015 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Overnatting:
De aller fleste velger å overnatte på baneområdet. Her er det stor plass til å ha med campingvogn, bil, telt eller annet for å bo og sove. Om dette ikke er et alternativ for deg kan vi anbefale campingplassen Skogly Overnatting et lite stykke unna banen: http://www.skoglyovernatting.com/

Eventuelt kan man overnatte i selve (eller nært) mo i rana. Se oversikt her: https://www.google.no/maps/search/overnatting+mo+i+rana/@66.3258951,14.1817593,12z/data=!3m1!4b1

 

Program for førerutviklingskurset

Program fredag 31 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0930: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Program lørdag 20 juni:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1700: Praktisk kjøring på banen avsluttes (kjøring avsluttes pga klubbløp i RoadRacing)
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: Det vil mest trolig bli avholdt ACM Klubbløp for RoadRacing-førere

Program søndag 2 august:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1700: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1700: Middag

 

Priser og betaling

Priser:
Førerutviklingskurs ACR fredag – søndag: kr. 2.750,-

Betaling:
Depositum kr 1.200,- betales ved påmelding til konto 15030164234.
Resterende kr 1.550,- betales innen 2 juli 2015 til konto 15030164234.

Oppgi navn og referanse “MC kurs juni” på innbetalingene. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Førerutviklingskurs med MC på ACR den 31 juli – 2 august 2015:

Oppgi gjerne det nivået du mener du selv har før kurset så vi enklere kan samle førere med samme nivå i samme instruksjonsgruppe.

 

Mat under arrangementet:
Du må oppgi om du ønsker å delta på fellesmåltidene i kantina de fire dagene ved påmelding. Skal du ha mat selv setter du antall 1, har du reisefølge tar du med disse i tillegg. Frokost, lunch og middag koster omlag kr 275,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR. (ref ovennevnte iformasjon)

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”mckursaug20152-54aeae9f967e6″]

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”mckursaug20152-54aeae9f967e6″]

 

Facebook-kommentar