Vi inviterer til Førerutviklingskurs med MC på Rudskogen den 9 august 2015.

 

Da banen ble fristilt også lørdag, utvider vi programmet, så kurset gjelder lørdag og søndag (8-9 august). 

 

BikePort har ni års erfaring med Førerutviklingskurs, og har i denne perioden hatt over 800 MC-fører på forskjellige MC-kurs siden oppstarten.

 

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

 

BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område. Vi “rigger” banen i henhold til reglementet i RoadRacing. Det vil si at sikkerheten er ivaretatt for alle våre deltakere.

 

rudskogen-banen-2

 

Vi stiller med:
– Instruktører (bl.a. utdannet kjøreskolelærere)
– Stevneleder
– Racekontroll
– Ambulanse og sykepleier fra Sport Rescue Team
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– Dekkservice

 

 

Mer informasjon om kurset

Instruktører:
Deltakere i gruppen for registret MCvil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør, som ledes av utdannet kjøreskolelærere på MC. Hovedinstruktøren har i tillegg kjørt aktivt RoadRacing i mange år, og har en unik erfaring på to hjul sammen med sin kjøreskoleutdannelse.

 

Instruktører som vil gi våre deltakere veiledning, tips og råd på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda bedre tilbakemeldinger på sin kjøring.

 

Vi legger spesielt vekt på stabilisering av sykkel, forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

 

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

 

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

 

Her er din sikkerhet som deltaker på kurset satt i fokus!

 

Instruksjonstimer på banen (Praktisk kjøring)
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 20 minutter, dvs 20 minutter kjøring på bane, 40 minutter pause osv..

 

 

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjaldt for kjøring på lukket område, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

 

For tidligere år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos blant annet IF Forsikring slik at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell.

 

Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2015 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Program for førerutviklingskurset

Program vil bli sendt ut til deltakerne:

Lørdag: kjøring 0900-2000, en times lunch

Søndag: kjrøting 1300-2000

 

Flaggvakter:

Vi har behov for seks flaggvakter som kan ta flaggpost i tillegg til kameraovervåkningen denne dagen. Fire av disse vil være konstant på banen, mens to rullerer, så alle får litt fri fra flaggpostene, da vi kjører uten pause for mest mulig banetid for våre deltakere.

 

Vi betaler selvsagt for jobben og spanderer også mat til mannskapet 🙂

 

Det eneste kravet vi stiller er at vedkommende er over 16 år og klarer å bistå ved MC-velt. Vi ser gjerne at vedkommende har erfaring fra flaggpost, men opplæring vil bli gitt uansett.

 

Priser og betaling

Priser:
Førerutviklingskurs Rudskogen 8-9 august: kr. 2490,-

Betaling:
Pga kort tid før arrangement, må deltakeravgiften betales ved påmelding til konto 15030164234.
Evt kan vi ta betalt med kort ved innsjekkk

Oppgi navn og referanse “Rudskogen August” på innbetalingene. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Førerutviklingskurs med MC på Rudskogen 9 august 2015:

Oppgi gjerne det nivået du mener du selv har før kurset så vi enklere kan samle førere med samme nivå i samme instruksjonsgruppe.

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”rudskogenaugust2-54b7919512103″]

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”rudskogenaugust2-54b7919512103″]

Facebook-kommentar