Vi inviterer til Førerutviklingskurs med MC på KNA Raceway den 18-20 mai 2024!

Kurset er fullbooket – Du kan registrer deg på venteliste ved å sende epost til post[at]bikeport.no!

Vi ønsker deg igjen velkommen til KNA Raceway / Motorcenter Norway.

Banen ligger ved Rv 44 mellom Egersund og Flekkefjord, rett øst for tettstedet Hauge i Dalane. Vi vil lage anbefalinger på kjørerute som sendes ut til de påmeldte. Ca kartlink Google Maps

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus! Det er forskjellig grupper ut fra dine kjøreferdigheter – nybegynner eller mer erfaren fra banekurs.

BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

Kurset settes opp over tre dager – med mulighet for å delta kun en dag såfremt det er ledige plasser til dette den siste tiden før kurset starter. Det er begrensede antall plasser tilgjengelige!

 

Vi stiller med
– Instruktører
– Racekontroll
– Ambulanse og sykepleier på banen
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– Åpen Kantine
– Dekkservice – Deler – Utstyr

 

Mer informasjon om kurset

Instruktører
Deltakere vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør.

Instruktører som vil gi våre deltakere tips, råd og veiledning på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda bedre tilbakemeldinger på sin kjøring.

Vi legger spesielt vekt på stabilisering av sykkel, forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

Sikkerhet
BikePort har 17 års erfaring med MC-arrangement, og har på alle arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

Her er din sikkerhet som deltaker på kurset satt i fokus!

Kjøretid / Fordeling av banetid
Det er satt opp torskjellige grupper for kjøring under arrangementet (tre grupper med RoadRacing og to grupper for registrerte MC, førerutviklingskurs) som rullerer hele dagen kun avbrudt av lunchpause.

Du vil bli satt i den gruppa du hører mest hjemme i ut fra dine kjøreferdigheter og erfaring. Ved behov vil vi flytte deg til annen gruppe. Erfaringsmessig vil de fleste være med flere dager, og eventuelle dags-kurs vil bli solgt kun dersom det er ledige plasser i siste tiden før kursstart.

Forsikring og godkjenning BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjaldt for kjøring på lukket område, herunder baner hvor vi arrangerer kurs. I 2021 fikk vi og ny vegtrafikklov hvor all aktivitet med motorkjøretøy på lukket område må godkjennes av Statens Vegvesen. Uten denne godkjenningen er aktiviteten ulovlig.

Alle våre kurs for 2024 er godkjent av Statens Vegvesen som lovlig aktivitet etter veitrafikkloven og motorsport-forskriften.

Vi søker og for å få kursene godkjent av forsikringsselskap, slik at din kasko-forsikring er gjeldende. Oppdatert liste over forsikringsselskap som har godkjent våre kurs finner du her: https://bikeport.no/blog/forsikringsdekning-forerutviklingskurs/
Dersom ditt forsikringsselskap ikke har godkjent våre kurs, gi oss beskjed, så skal vi kontakte dem.

Bespisning/Kantine
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Det er åpen kantine i MX-hallen ved depot som vil servere mat og drikke.

Dekkservice
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil kunne gi våre deltakere et meget godt tilbud på blant annet Metzeler. Vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte. Se også vår nettbutikk.

Overnatting
De aller fleste velger å overnatte på baneområdet. Her er det stor plass til å ha med campingvogn, bil, telt eller annet for å bo og sove. Eventuelt finnes det overnattingssteder i Hauge i Dalarne.

 

Program for førerutviklingskurset

Program (vi tar forbehold om endringer):
Selve tidsskjema sendes ut til alle deltakerne i forkant av arrangementet.

Lørdag kl 08:00: Førermøte
Lørdag kl 08:30: Støymåling/Teknisk
Lørdag kl 09:30: Kjørestart
Lørdag kl 16:00: 1 time middagspause
Lørdag kl 20:00: Kjørestopp

Søndag kl 08:00: Førermøte ved behov
Søndag kl 09:00: Kjørestart
Søndag kl 14:00: 1 time lunchpause
Søndag kl 20:00: Kjørestopp

Mandag kl 08:00: Førermøte ved behov
Mandag kl 09:00: Kjørestart
Mandag kl 14:00: 1 time lunchpause
Mandag kl 18:00: Kjørestopp

Førerutviklingskurset har egen teorigjennomgang før kjøring starter og imellom den praktiske delen på banen. Informasjon om dette gis på førermøte.

 

Priser og betaling

NMCU-Rabatt!
Hvis du er medlem i NMCU gir vi deg 10% rabatt ved å oppgi rabatt-kode ved registreringen. Rabatt-koden oppgis på side 2 (kasse-siden) når du registerer deg. Du må være medlem i NMCU når registeringen foretas, og medlemskortet må fremvises ved innsjekk til kurset. Rabattkoden finner du på din medlemside på NMCU.org (der kan du og melde deg inn).

Priser påmelding innen 31.12.2023: kr 4.950,-
Priser påmelding i perioden 01.01 -04.05.2024: kr 5.250,-
Priser påmelding etter 04.05.2024: kr. 5.550,-

Betaling:
Registreringsavgift på kr 1.750,- betales innen 31.12.2023.
Ved påmelding etter 01.01.2024 må registreringsavgift betales ved påmelding.
Resterende deltakeravgift betales den 20 april 2024 til samme konto.
Ved påmelding etter 20 april 2024, skal hele deltakerprisen betales ved registrering.

Betalingsinformasjon er oppgitt i bekreftelses-epost du automatisk mottar ved påmelding!

NB! Merk betalingen med navn og KNA mai 2024. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

 

Påmelding

Fyll ut informasjons-feltene for påmelding til Førerutviklingskurs med MC.

Påmelding er bindende og gjelder for alle tre dager – Eventuelle ledige enkeltdager vil selges dersom det er ledige plasser kort tid før arrangementet.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på siden du kommer til etter du har fylt inn informasjon!

Du vil motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der). Så lenge det er mulig å melde seg på, er det ledige plasser. Påmeldingen stoppes automatisk når alle plasser er booket!

 

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Deltakerliste – Oversikt

Deltakerlister publiseres ikke pga “Lov om behandling av personopplysninger”

Facebook-kommentar