rudskogen-banen-2

 

Vi invitere til Førerutviklingskurs MC på Rudskogen 2 ettermiddager i juli 2021!

For 15. året på rad, inviterer BikePort til Førerutviklingskurs. I denne perioden hatt over 1500 MC-fører på forskjellige MC-kurs og vi ønsker både tidligere og nye deltakere velkommen.

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre og ikke minst tryggere MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

Merk at det er egen påmelding for hver av de to dagene!

 

Covid-19 informasjon:

Også for 2021 vil vi trolig måtte forholde oss til smittevern-restriksjoner ved våre arrangement. Området/depot kan derfor også i 2021 bli stengt for andre enn utøvere og påmeldt følge. Nærmere informasjon rundt dette vil gis når det kommer nærmere arrangementet.

 

Datoer:

Onsdag 21 Juli kl 1700-2100 – Kun kr 699,-
Søndag 25 Juli kl 1300-2000 – Kun kr 1.250,-

Det er begrensede antall plasser!

 

Vi stiller med:
– Instruktører
– Stevneleder
– Racekontroll
– Dekkservice
– Ambulanse fra Sport Rescue Team
– Sykepleier fra Sport Rescue Team
– Dekkservice

 

Mer informasjon om kurset

Instruktører
Deltakere vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør.

Instruktører som vil gi våre deltakere tips, råd og veiledning på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda bedre tilbakemeldinger på sin kjøring.

Vi legger spesielt vekt på stabilisering av sykkel, forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

Sikkerhet
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

Her er din sikkerhet som deltaker på kurset satt i fokus!

Banetimer
Det er satt opp totalt fire forskjellige grupper for kjøring under arrangementet (tre grupper med RoadRacing og en gruppe for registrerte MC, førerutviklingskurs). De fire gruppene får hvert sitt ”pass” på 20 minutter, dvs 20 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjaldt for kjøring på lukket område, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

For tidligere år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos de forsikringsselskap som krever slik godkjennelse for at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell. Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2021 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

Dekkservice
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte sammen med bekreftelses-eposten.

Støy:
Alle sykler må igjennom støykontroll før man får kjøre ut på banen. Alle som har race-anlegg anbefales å bruke dB-killer om du ikke har originalt anlegg på sykkelen. Støygrensen er 102 dB. Vi tar ikke ansvar for de som ikke får godkjent sin MC på støykontroll. Dersom Rudskogen får endrede vilkår for 2021, vil disse også gjelde under dette arrangementet.

Tidskjema/Program:

Selve tidsskjema sendes ut til alle deltakerne i forkant av arrangementet.

 

Flaggvakter:

Vi har behov for seks flaggvakter som kan ta flaggpost i tillegg til kameraovervåkningen denne dagen.

Det eneste kravet vi stiller er at vedkommende er over 16 år og klarer å bistå ved MC-velt. Vi ser gjerne at vedkommende har erfaring fra flaggpost, men opplæring vil bli gitt uansett. Om du kan stille med flaggvakt oppgis under registreringen. Oppgi gjerne navnet og mobiltelefon til vedkommende mannskap i merknadsfeltet.

 

Priser:

Onsdag 14 juli kl 17-21: kr. 699,-
Søndag 25 juli kl 13-20 : kr. 1.250,-

 

NB! Betaling:

For å skre deg plassen på disse dagene må hele deltakeravgiften betales “ved påmelding”. Ved “fullbooket” arrangement vil de som betaler få plass, ikke de som har reservert plass uten å betale.

Betaling gjøres til konto 42121318150. Merk innbetalingen med arrangementsdato!

Du vil og få informasjon om betaling på epost ved påmelding.

 

Påmelding

Fyll ut påmelding under den dato du ønsker å delta. Du kan selvsagt booke plass på flere av dagene!

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på siste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “bekreft” under!

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen.  (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

Påmelding onsdag 21 juli:

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

 

Påmelding søndag 25 juli:

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

 

Deltakerliste – Oversikt:

Det blir ikke publisert deltakerliste på enkeltdager!

 

 

Facebook-kommentar