Fra høsten 2020 tilbyr vi muligheten til både transport til Cartagena samt lagring av MC, varebil, varebil + henger, henger, lastebil og vogntog/semi. All lagring er innendørs, og på større kjøretøy er det selvsagt begrenset med plasser.

Etter hvert som vi setter opp nye datoer for transport ned til Spania, vil disse bli lagt ut på denne siden.

 

Informasjon til Svenske og Danske førere:

Svenske og Danske fører som ønsker å være med til Spania med oss, og booke banedager og transport kan gjøre dette via vår EU-side på bikeport.no/EU. Dersom norske deltakere ønsker å betale i Euro isteden for i Norske Kroner, kan dere og booke banedager via denne siden. Transport fra Norge kan kun bookes via den norske siden.

 

Vi tilbyr transport fra Trondheim – Bergen – Stavanger – Larvik

Med oss kan du sende ned din MC til Spania for “vinterlagring” – og bruke MC’en når det måtte passe deg – hele vinteren. Om sykkelen er racingsykkel eller registrert spiller ingen rolle.

Vi har inngått samarbeid med selskapet Logi-Trans basert like utenfor Stavanger. Så all transport skjer i regi av norsk selskap, og følger selvsagt loven ifm yrkestransport.

Ønsker du å være med på våre bane-aktiviteter kan vi transportere din MC til banen. Ønsker du å delta på annet arrangement – eller du ønsker å ha en helg eller ei uke, med din egen registrerte MC på spanske veier i løpet av vinteren henter du den når det passer deg. Det samme når du ønsker å sette den inn på lageret igjen.

Vi ønsker primært at alle MC som lagres hos oss alltid står i transportkassen (Bike-Box). Dette for å være sikker på at MC ikke får skader, og at annet utstyr du har lagret ikke forsvinner. Bike-Box’en skal kun du selv åpne – trygt og godt innendørs på vårt lager eller på banen du ankommer. Dersom du ikke har en Bike-Box kan du leie en. I en “Bike-Box” står sykkelen trygt, og du har også plass til å lagre kjøreutsyr, litt verktøy og annet du ønsker å lagre sammen med motorsykkelen.

Dersom du ikke ønsker å lagre i “Bike-Box”, eller MC er for stor til dette, kan du kan lagre MC “løs” mot at du betaler litt mer. Vi har selv erfart at lagring i Spania uten bruk av “Bike-Box” kan medføre skade – uten at ansvarlig tok ansvar – derfor anbefaler vi både transport og lagring i Bike-Box! All transport til/fra Spania MÅ skje i Bike-Box! Dersom din MC står lagret i tilhenger eller bil som står inne hos oss, er det selvsagt ikke nødvendig med noen “Bike-Box”.

Lageret er like utenfor Cartagena på overvåket område med vakter og video samt alarm, trygt og sikkert.

 

Når du sender med oss oppnår du følgende:

 • Du velger transport til Cartagena ut fra de oppsatte datoene
 • Du får din MC returnert ca en uke etter påsken 2022 – og velger selv om du vil ha den lagret hos oss eller ikke.
 • Du kan bestille retur på egen dato om du ønsker det – mot tillegg i prisen.
 • Du kan sende egen transportkasse
 • Du kan leie transportkasse hos oss
 • Du kan kjøpe din egen transportkasse fra oss
 • Du kjører på de arrangement som du selv vil (våre eller andre arrangører)
 • Du kan kjøre på tur med din registrerte MC i Spania når DU ønsker det – hele vinteren igjennom!
 • MC kan du hente ut og levere inn din MC på vårt lager så mange ganger du vil etter avtale.
 • Du kan betale en vei nå – og betale for retur når du sender MC hjem – mot et lite tillegg
 • Du kan betale tur/retur nå – til markedets beste pris

Det er ikke noe krav om å delta på våre arrangement for å lagre din MC hos oss igjennom vinteren,

Om du ønsker å delta på ett eller flere av våre arrangement i løpet av vinteren, kan det tilkomme transportkostnad fra lageret til banen avhengig av hvilken bane arrangementet er på.

 

 

Transport-datoer og bestillingsfrister:

Nedenfor ser du oppsatte sendingsdatoer og til hvilke(t) event transporten er tenkt, samt bestillingsfrist.

(oppdateres fortløpende som sendinger settes opp)

30 september 2021 -> Valencia 9. oktober
– Bestillingsfrist 26 september 2021

18 oktober 2021 -> Monteblanco/Portimao 3. november
– Bestillingsfrist 12 oktober 2021

10 november 2021 -> Jerez 26. november
– Bestillingsfrist 5 november 2021

1 desember 2021 -> Cartagena/Almeria Mellomjula/Nyttår
– Bestillingsfrist 24 november 2021

27 desember 2021 -> Jerez 14. januar
– Bestillingsfrist 20 desember

12 januar 2022 -> Almeria/Valencia/Cartagena februar
– Bestillingsfrist 6 januar

17 februar 2022 -> Aragon 11. mars (ikke bekreftet bane enda)
– Bestillingsfrist 10 februar

17 mars 2022 -> Valencia/Cartagena 9. april (påsken)
– Bestillingsfrist 7 mars

Retur til Norge: Alle MC sendes fra Spania samlet ca 20 april (uka etter påsken 2022) dersom ikke annet avtales.

NB! Transport av MC bookes enklest sammen med booking  på trackdays. Så om du skal delta på ett av våre arrangement, book både banekjøring og eventuell transport samtidig på det arrangementet du vil delta på.

Booking nedenfor gjelder som hovedregel kun for direkte transport til vårt lager i Cartagena om du enda ikke har bestemt deg for hvile banedager du skal delta på, eller kun ønsker vinterlagring av MC for bruk på spanske veier i vinterhalvåret! Dersom du ønsker annen retur-dato enn returtransport etter påsken 2022, vil det tilkomme tillegg i prisen!

 

Priser transport 2021/2022:

Prisene som gjelder for vinteren 2021/2022:
Larvik – Cartagena – Larvik: kr 6.750,- (T/R)
Stavanger – Cartagena – Stavanger : kr 6.750,- (T/R)
Bergen – Cartagena – Bergen : kr 6.950,- (T/R)
Trondheim – Cartagena – Trondheim : kr 7.750,- (T/R)

 

Annen transport-informasjon og valg du har:

Transportkasse (Bike-Box):
All transport skjer i kasser, og prisene gjelder pr transport-kasse, eller “Bike-Box”. Transport-kassene skal ha maksimalt følgende ytter-mål: 245 cm lengde x 100 cm bredde x 120 cm høyde. Det må være mulig å bruke gaffel-truck på kassen. Dersom din MC ikke får plass i en “Bike-Box”, ta direkte kontakt for pris.

Dersom du ikke har egen transport-kasse, kan du leie fra oss for kr 1.500,- for hele perioden frem til hjemtransport. Eventuelt kan du og kjøpe kassen for kr. 4.000,- Våre kasser har innvendige mål på: 240cm lengde, 95 cm bredde og 110 cm høyde.

Transport-forsikring:
All transport har forsikring under Nordisk Speditørforbunds Alminnelige bestemmelser (NSAB 2015). Denne gir dekning pr kilo gods, pr tiden ca NOK 100,- pr kilo.
Mange har egen forsikring på MC fra før som også dekker transport. Da vil en slik ekstra forsikring ikke være nødvendig – sjekk gjerne med ditt forsikringsselskap.
Pris på egen ekstra transport-forsikring gis på forespørsel.

Lagring på vårt Bike-Hotell:
Dersom du ønsker å ha din MC lagret på vårt Bike-Hotell til retur finner sted, velger du dette ved booking av transport. Lagring blir da belastet iht prislisten. Dersom du har eget egnet sted for lagring, velger du ikke lagring. Du henter da din sending på vårt lager så snart dette er mulig for deg. Kostnader på lagring av MC tilkommer til du henter MC.

Betaling:
Du kan velge mellom to betalings-muligheter:
1: Faktura på hele transporten og eventuell lagring som forfaller til betaling ca 14 dager før sendingsdato (eventuelt ved booking dersom denne skjer de siste 2 uker før transport-dato)
2: Faktura på 50% av transporten med forfall som ovenfor, deretter månedlig faktura på eventuell lagring igjennom vinteren og resterende transport-kostnad med forfall ca 14 dager før retursending. Det tilkommer da et totalt tillegg på 5% på transportkostnaden.

Merk at ved kun lagring vil du måtte betale i Euro til vår spanske avdelings bankkonto.

NB! Prisene oppgitt er med transport begge veier (tur-retur)!

 

Booking:

NB! Transport av MC bookes enklest sammen med booking  på trackdays. Så om du skal delta på ett av våre arrangement, book både banekjøring og eventuell transport samtidig på det arrangementet du vil delta på.

Booking nedenfor gjelder som hovedregel kun for direkte transport til vårt lager i Cartagena om du enda ikke har bestemt deg for hvile banedager du skal delta på, eller kun ønsker vinterlagring av MC for bruk på spanske veier i vinterhalvåret!

 

Booking transport med evt lagring:

Dersom du også skal booke deltakelse på trackdays i Spania, bestiller du transport i forbindelse med booking på kjøringen: https://bikeport.no/kurs-trackdays/

Vi beklager, billettsalget er avsluttet.

 

Kun lagring – MC – Varebil – Bil+Henger – Lastebil – Vogntog

I et lager like utenfor Cartagena har vi i overkant av 600 kvm innendørs lagring med kjøreport stort nok til semitrailer. Her lagrer vi alt innendørs bak låste dører – INGEN lagring utendørs.

Bygningen er ny, men grå og trist, og uten store skilt som viser hva som er innenfor veggene. Området har både vakthold og overvåkning og bygget har selvsagt alarm og video-overvåkning.

Alle kjøretøy som lagres MÅ være fri for lekkasjer o.l. Skulle det oppstå lekkasje fra MC/Bil ved lagring, vil dett medføre ekstrakostnad for eier av kjøretøy!

 

Du vil få bekreftelse fra oss om bookingen er OK. MC’er har vi alltid plass til, men det er førstemann til mølla på biler, vogner, lastebiler osv, og det kan fort bli fullt!

 

Vi vil etter hvert og tilby mulighet for enkel overnatting etter avtale. Det er selvsagt både toalett og dusj tilgjengelig. Tilgang etter avtale.

Booking av lagerplass for eget kjøretøy eller MC som du selv har dratt nedover gjøres via vår “EU-side” og er i Euro:

 

BIKE-HOTEL – Storage

Booking transport fra Sverige og Danmark gjøres her:

TRANSPORT TO SPAIN

 

Facebook-kommentar