Fra høsten 2020 tilbyr vi muligheten til både transport til Cartagena samt lagring av MC, varebil, varebil + henger, henger osv. All lagring er innendørs.

 

Informasjon til Svenske og Danske førere:

Svenske og Danske fører som ønsker å være med til Spania med oss, og booke banedager og transport kan gjøre dette via vår EU-side på bikeport.no/EU. Dersom norske deltakere ønsker å betale i Euro isteden for i Norske Kroner, kan dere og booke banedager via denne siden. Transport fra Norge kan kun bookes via den norske siden.

 

Vi tilbyr transport fra Sarpsborg – Trondheim – Bergen – Stavanger – Tønsberg

Med oss kan du sende ned din MC til Spania for “vinterlagring” – og bruke MC’en når det måtte passe deg – hele vinteren. Om sykkelen er racingsykkel eller registrert spiller ingen rolle.

All transport skjer i regi av norsk selskap, og følger selvsagt loven ifm yrkestransport og norske/europeiske tollregler.

Ønsker du å være med på våre bane-aktiviteter kan vi transportere din MC til banen. Ønsker du å delta på annet arrangement – eller du ønsker å ha en helg eller ei uke, med din egen registrerte MC på spanske veier i løpet av vinteren henter du den når det passer deg. Det samme når du ønsker å sette den inn på lageret igjen.

Vi ønsker primært at alle MC som lagres hos oss alltid står i transportkassen (Bike-Box). Dette for å være sikker på at MC ikke får skader, og at annet utstyr du har lagret ikke forsvinner. Bike-Box’en skal kun du selv åpne – trygt og godt innendørs på vårt lager eller på banen du ankommer. Dersom du ikke har en Bike-Box kan du leie en. I en “Bike-Box” står sykkelen trygt, og du har også plass til å lagre kjøreutsyr, litt verktøy og annet du ønsker å lagre sammen med motorsykkelen.

Dersom du ikke ønsker å lagre i “Bike-Box”, eller MC er for stor til dette, kontakt oss for avklaring og muligheter.

Lageret er like utenfor Cartagena på overvåket område med vakter og video samt alarm, trygt og sikkert.

MERK!
Vi kan ikke tilby transport kun ut av Norge uten retur pga tollreglene og bruk av ATA Carnet! Vi kan tilby transport fra Spania til Norge for MC som er fra Norge eller som skal tolles inn for bruk i Norge. Alle priser er satt ut fra felles retur april etter utsending. Ved annen returdato tilkommer ekstra kostnader både på sending ut og retur samt egen tollbehandling. Ved annen retur må dette oppgis før sending gjøres fra Norge.

 

Når du sender med oss oppnår du følgende:

 • Du velger transport til Cartagena ut fra de oppsatte datoene
 • Du får din MC returnert ca en uke etter påsken 2023 – og velger selv om du vil ha den lagret hos oss eller ikke.
 • Du kan bestille retur på egen dato om du ønsker det – mot tillegg i prisen – kontakt oss om dette er ønskelig.
 • Du kan sende egen transportkasse
 • Du kan leie transportkasse hos oss
 • Du kan kjøpe din egen transportkasse fra oss
 • Du kjører på de arrangement som du selv vil (våre eller andre arrangører)
 • Du kan kjøre på tur med din registrerte MC i Spania når DU ønsker det – hele vinteren igjennom!
 • MC kan du hente ut og levere inn din MC på vårt lager så mange ganger du vil etter avtale.
 • Du kan betale en vei nå – og betale for retur når du sender MC hjem – mot et lite tillegg
 • Du kan betale tur/retur nå – til markedets beste pris

Det er ikke noe krav om å delta på våre arrangement for å lagre din MC hos oss igjennom vinteren,

Om du ønsker å delta på ett eller flere av våre arrangement i løpet av vinteren, kan det tilkomme transportkostnad fra lageret til banen avhengig av hvilken bane arrangementet er på.

Å sende sykkelen ned for å bruke den kun på ett arrangement  gjør den ene turen blir svært kostbar.
Med vårt tilbud kan du reise ned å delta på banedager flere ganger i løpet av vinteren og hver tur blir vesentlig rimeligere!

Med litt planlegging får man rimelige flybilletter – og transport-kostnaden på MC blir fordelt på flere opplevelser/baner/arrangementer!

 

 

Ordinære transport-datoer og bestillingsfrister:

Nedenfor ser du oppsatte sendingsdatoer og til hvilke(t) event transporten er tenkt.  Merk at datoene er sendingsdatoer, ikke frist for bestilling. Dersom du og skal leie kasse må bestillingen gjøres i god tid før sendingsdato for transport av kasse til leveringsstedet. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon.

NB! Datoene og prisene på transportene kan bli endret grunnet høyt trykk på transport-bransjen!

Vi vurderer fortløpende om vi setter opp flere egen-transporter med vår egen trailer.

 

Vinteren 2022 – 2023:

Vi setter opp transporter som korresponderer med flere av våre banedager i Spania. Transporten som går til Burno og de to første direkte transportene er og inkludert vinterlagring frem til retur våren 2023!
Merk at alle disse tre har avreise i september og at transporten den 27 september kun er fra Tønsberg med begrensede antall plasser!

 

Sendingsdato 2 mars:

For levering Spania 8 mars 2023 (for Aragon 10 mars 2023 og påfølgende banedager etter denne dato):
Dato nedenfor er dato for sending – Pakking av MC i kasse må skje før!
– Bergen 27 februar 2023
– Stavanger 27 februar 2023
– Tønsberg 25 februar 2023
– Trondheim 27 februar 2023
– Sarpsborg 1 mars 2023
Bestillingsfrist 5 mars!
Ved leie/kjøp av kasse må sending fra Bergen/Stavanger/Trondheim skje en uke tidligere! 

 

Sendingsdato 23 mars:

For levering Spania 31 mars 2023 (for påsken 2023 og Alcarras og Valencia):
Dato nedenfor er dato for sending – Pakking av MC i kasse må skje før!
– Bergen 20. mars 2023
– Stavanger 20 mars 2023
– Tønsberg 20. mars 2023
– Trondheim 20 mars 2023
– Sarpsborg 22. mars 2023
Bestillingsfrist 19. mars!
Ved leie/kjøp av kasse må sending fra Bergen/Stavanger/Trondheim skje en uke tidligere!

Retur til Norge: Prisen i booking er forutsatt at MC sendes fra Spania ca den 12 april 2023. Ved retur på annen dato vil det tilkomme ekstra kostnad. På grunn av toll-regler kan vi ikke tilby enkelt-tur kun ut av Norge.

NB! Transport av MC bookes enklest sammen med booking  på trackdays. Så om du skal delta på ett av våre arrangement, book både banekjøring og eventuell transport samtidig på det arrangementet du vil delta på.

Booking nedenfor gjelder som hovedregel kun for direkte transport til vårt lager i Cartagena om du enda ikke har bestemt deg for hvile banedager du skal delta på, eller kun ønsker vinterlagring av MC for bruk på spanske veier i vinterhalvåret! Dersom du ønsker annen retur-dato enn returtransport etter påsken 2022, vil det tilkomme tillegg i prisen!

 

Priser transport 2022/2023 til Spania:

Nye priser fra 20 november 2022 pga ending i fraktrater:
Fra Bergen: kr. 6.000,- pr vei
Fra Stavanger: kr. 6.000,- pr vei
Fra Trondheim kr. 6.000,- pr vei
Fra Tønsberg: kr. 5.500,- pr vei
Fra Sarpsborg: kr. 5.000,- pr vei (retur skjer til Rudskogen)

Annen transport-informasjon og valg du har:

Transportkasse (Bike-Box):
All transport skjer i kasser, og prisene gjelder pr transport-kasse, eller “Bike-Box”. Transport-kassene skal ha maksimalt følgende ytter-mål: 230 cm lengde x 87 cm bredde x 130 cm høyde (kontakt oss dersom du har større kasse). Det må være mulig å bruke gaffel-truck på kassen. Dersom din MC ikke får plass i en “Bike-Box”, ta direkte kontakt for pris.

Dersom du ikke har egen transport-kasse, kan du leie fra oss for kr 1.500,- for hele perioden frem til hjemtransport. Eventuelt kan du og kjøpe kassen for kr. 4.000,-

Transport-forsikring:
All transport har forsikring under Nordisk Speditørforbunds Alminnelige bestemmelser (NSAB 2015). Denne gir dekning pr kilo gods, pr tiden ca NOK 100,- pr kilo.
Mange har egen forsikring på MC fra før som også dekker transport. Da vil en slik ekstra forsikring ikke være nødvendig – sjekk gjerne med ditt forsikringsselskap.
Pris på egen ekstra transport-forsikring gis på forespørsel.

Lagring på vårt Bike-Hotell:
Dersom du ønsker å ha din MC lagret på vårt Bike-Hotell til retur finner sted, velger du dette ved booking av transport. Lagring blir da belastet iht prislisten. Dersom du har eget egnet sted for lagring, velger du ikke lagring. Du henter da din sending på vårt lager så snart dette er mulig for deg. Kostnader på lagring av MC tilkommer til du henter MC.

Betaling:
Du kan velge mellom to betalings-muligheter:
1: Faktura på hele transporten og eventuell lagring som forfaller til betaling ca 14 dager før sendingsdato (eventuelt ved booking dersom denne skjer de siste 2 uker før transport-dato)
2: Faktura på 50% av transporten med forfall som ovenfor, deretter månedlig faktura på eventuell lagring igjennom vinteren og resterende transport-kostnad med forfall ca 14 dager før retursending. Det tilkommer da et totalt tillegg på 5% på transportkostnaden.

Merk at ved kun lagring vil du måtte betale i Euro til vår spanske avdelings bankkonto.

NB! Prisene oppgitt er med transport begge veier (tur-retur)!

 

Booking:

NB! Transport av MC bookes enklest sammen med booking  på trackdays. Så om du skal delta på ett av våre arrangement, book både banekjøring og eventuell transport samtidig på det arrangementet du vil delta på.

Booking nedenfor gjelder som hovedregel kun for direkte transport til vårt lager i Cartagena om du enda ikke har bestemt deg for hvile banedager du skal delta på, eller kun ønsker vinterlagring av MC for bruk på spanske veier i vinterhalvåret!

 

Booking transport med evt lagring:

Transport-booking vinter 2022/2023


 

Kun lagring – MC – Varebil – Bil + Henger – Lastebil – Vogntog

I et lager like utenfor Cartagena har vi i ca 750 kvm innendørs lagring med kjøreport stort nok til semitrailer. Her lagrer vi alt innendørs bak låste dører – INGEN lagring utendørs.

Bygningen er ny, men grå og trist, og uten store skilt som viser hva som er innenfor veggene. Området har både vakthold og overvåkning og bygget har selvsagt alarm og video-overvåkning.

Alle kjøretøy som lagres MÅ være fri for lekkasjer o.l. Skulle det oppstå lekkasje fra MC/Bil ved lagring, vil dett medføre ekstrakostnad for eier av kjøretøy!

 

Kontakt oss dersom du ønsker å lagre kjøretøy i vårt lager.

 

Booking transport fra Sverige og Danmark gjøres her:

Transport

 

Facebook-kommentar