To dager på Almeria – To dager på Andalucia – og muligheten til kombinasjonsbane på hele 9km!

 

I samarbeid med BioSan Race Events tilbyr vi banedager i Tsjekkia, Spania og Portugal samt transport og eventuell lagring av MC.

 

BioSan Cup 2019/2020

BioSan Cup gjennomføres fra oktober 2019 til mars 2020, og som deltaker på våre eventer kan du være med helt gratis!

Vi arrangerer totalt 8 løp på 7 arrangementer, hvor 5 blir tellende for cup-resultatet. Er du med på 5 løp eller mindre blir alle tellende –  er du med på flere strykes de løpene med dårligst poengresultat.

Løpene kjøres sammen med teknisk arrangør av banedagen, og BioSan Cup gjelder kun våre deltakere som er påmeldt via BikePort og BioSan. Der er pokaler til de fem første. I tillegg blir det kåret BikePort Champion!

Får vi mange deltagere, vil vi også settes opp pengepremier, mer info om dette kommer.

 

Almeria + Andalucia 26-29 desember 2019:

Almeria Circuit:
Den 4,2 kilometer lange banen ligger i den andalusiske ørken, omringet av dramatiske fjell og olivenlunde. Circuito de Almeria har 7 høyresving og 5 venstresvinger samt masser av høydeforskjell, som gir alle de utfordringer banen er kjent for. Hvert eneste kjørepass vil gi deg utfordringer, med både opp og ned, samt et langstrekke på nesten én kilometer.

Banen ligger kun en halv time fra Almeria lufthavn og ca. 2 timer fra Alicante henholdsvis Murica International Airport. Almeria by gir et stort utvalg av hoteller i alle klasser og en strandpromenade med mange resultanter og mye liv.

Circuito de Almeria anses av mange som den perfekte banen til tester, trackdays og forskjellige events. Banen anvendes ofte av dekkprodusenter, men også av mange innenfor motorsport. Den lokale helt er Moto 2 verdensmesteren fra 2014 Tito Rabat, som til daglig trener på banen.

Andalucia Circuit:
Andalucia er en del av samme anlegg som Almeria, og er med sine 5.020 meter, 17 svinger – 8 høyre- og 9 venstresvinger, enda mer krevende. Banen har tre konfigurasjoner som vises på bildet under.

Banen er bygget av Tito Rabat, som selv trener her nesten daglig.

Circuit de Espana:

Når vi arrangerer 4 trackdays vil det som regel være to dager på hver bane, eller som “Circuit de Espana”, hvor begge baner er lagt sammen til én!

Vil du med til én av Europas beste MC baner, så skal du bli med når vi gir den gass på Circuito de Almeria, Circuito de Andalucia og Circuito de Espana.

Dette er et kinderegg av banedager med tre baner i ett!

Nærmeste flyplass: Murcia, Alicante (200 km) eller Malaga (295km).

 

Følgende er inkluderet i prisen:

  • 4 dager på Almeria + Andalucia – ca 7 pass à 20 min hver dag
  • Plass i pitbox (se prisliste ved påmeldingen)
  • Deltagelse i løp (frivillig)
  • Transponder
  • Tidtaking

Dersom man ikke ønsker å delta i løp eller benytter egen transponder, gis det ikke redusert pris da dette er gratis på alle våre utenlandske banedager.

 

Transport av MC:

Dersom du har behov for transport av MC direkte til dette arrangementet, må MC pakkes og leveres i transportkasse på følgende datoer:

Trondheim: 8 desember
Oslo: 10 desember
Gøteborg: 10 desember

Om du vil bestille transport for seg selv gjør du dette her: https://bikeport.no/transport-booking-2019/

Du velger selv om du vil ha MC sendt tilbake rett etter arrangementet, eller om du vil ha denne lagret i Spania i påvente av mer kjøring i løpet av vinteren (våre arrangementer eller andre arrangører). Dermed slipper du med EN transportkostnad i løpet av vinteren om du vil! Om du allerede har sendt din MC med oss, trenger du ikke bestille ny transport. Transporten av din MC fra lageret til våre arrangement inngår i prisen!

PS! Dersom du har din MC lagret på våre lagerhotell, kan det tilkomme en liten transportkostnad til banen om du vil ha MC levert. 

 

BikePort Dekk og Deleservice:

Målsetningen vår er å være tilstede på alle arrangement med dekk, dekkservice og deler.

 

Hotell:

Du kan booke hotell via oss på Hotel Avendia (http://hostalavenida.eu/). Du betaler da for tre netter på hotellet samtidig som du betaler for banekjøringen.
De som deler rom, så skal en av dere registrere seg med hotellrom. De andre kun trackdays.

Innsjekk: 25 desember
Utsjekk: 29 desember

Enkeltrom: €27 pr døgn (totalt tilegg €108)
Dobbeltrom: €41 pr døgn (totalt tilegg €164)
Trippelrom: €55 pr døgn (totalt tilegg €220)

Dersom du ønsker å bestille hotell selv er dette selvsagt fullt mulig.

 

Registert MC?

Man kan delta på alle våre utenlandske vinteraktiviteter med registrert MC på lik linje som de uten skilt. Samme regelverk er gjeldende og du må ha egen personforsikring som gjelder ved kjøring på bane (reiseforsikring eller ekstremsport-forsikring).

Om man deltar med sin registrerte MC anbefaler vi at du tar enkle grep på din MC for å gjøre den klar for banen. Opplysninger om dette gis ved behov.

 

Pris 4 dager banekjøring Alermia + Andalucia Fra € 636,00

Se komplette priser lengre ned. Prisen er oppgitt og betales i Euro.

Våre transport-muligheter finner du her: https://bikeport.no/transport-booking-2019/

 

Betaling:

Ved påmelding velger du om du vil motta faktura i Euro fra oss via Stripe (betales med kort), eller om du vil overføre beløpet til vår Euro-konto her i Norge.
Informasjon om konto osv fås på epost når booking er fullført.

Minimum ca 50% betales ved registrering til trackdays. Resterende seks uker før kjøringen starter. Ved booking senere enn seks uker før, må alt betales umiddelbart.

 

Vedrørende registreringen:

All kjøring i EU igjennom BikePort gjennomføres “på egen risiko” og ikke under motorsport-forskriften.
Du må derfor ha med deg Helsekortet ditt på reisen samt oppgi forsikringsselskap og polise-nummer for forsikringen som dekker deg som deltaker på banekjøring (reiseforsikring og/eller ekstremsport-forsikring).
Dette er for din sikkerhet dersom du skulle være uheldig på banen under våre arrangement.

Har du egen transponder anbefaler vi at du tar med denne så du får registret all kjøring på ditt abonnement. har du den ikke med vil du få låne transponder gratis på banen.
Vær snill å oppgi transpondernummer om du har dette da det forenkler registrerings-prosessen ved ankomst til banen.

Du må oppgi full adresse ved registrering, samt kontaktinformasjon til hjemmeværende akutt-kontakt så vi kan nå tak i pårørende dersom dette skulle bli nødvendig.

Om du vil delta i løp eller ikke gir du beskjed om underveis på arrangementet.

 

Påmelding:

Påmeldingen er bindende. Det må betales minimum 425 Euro ved påmelding. Resterende betales senest 14 november. Ved påmelding etter 14 november skal hele summen betales ved påmelding dersom annet ikke avtales.

An Event with an ID of "221512" could not be found. Please contact the event administrator for assistance.

 

NB! Deltakerlister blir ikke publisert på våre utenlandske arrangement!

 

Facebook-kommentar