Berthelsen-2013-ACR-2

Vi inviterer til åpen trening før NM i RoadRacing på Arctic Circle Raceway 4-5 juli 2016.

For tiende året på rad inviterer vi utøvere innen RoadRacing til trening på ACR. I 2016 er treningen ikke lenge før NM, og er da invitasjon til en åpen trening før NM, slik at du som evt deltaker på NM/NorgesCup 7-10 juli har mulighet til å få litt ekstra kjøretrening uten fare for å bli diskvalifisert for ulovlig trening i forkant av mesterskap.

 

Som alltid arrangerer vi iht motorsport-forskriften som klubbene, og du må ha gyldig klubbmedlemskap og lisens for RoadRacing for å delta. Her gjelder dine lisens-rettigheter om du skulle være uheldig, og kjøringen er selvsagt iht NMF sine reglement!

 

Det er begrensede med plasser på arrangementet!

 

Vi stiller med:
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse med sykepleier
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice
– Pitbokser
– Fotograf Gary Bailey

 

 

Mer informasjon om RR-treningen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter Motorsportforskriften og RR-reglementet til NMF for RoadRacing trening med banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse i henhold til de krav som stilles til Rudskogen.

 

Ambulansepersonellet (Sport Rescue Team) er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighets-messig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

 

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Og alle deltakere får selvsagt opp sine tider på online timing!

 

RoadRacing Fritrening:
Det settes opp tre grupper (A/B/B-) ut fra erfaring, fart og rundetider. Hver gruppe har ca 30 deltakere.

 

A-gruppa er den raskeste og er for A-førere
B-Gruppa er for B-førere, som normalt deltar i Rookie og de med B-lisens i Nasjonal
B-minus-gruppa er for de som kjører noe roligere. Gruppe for både Rookie, deltakere i C-klassen, mosjonister og nybegynnere.

 

Vi forbeholder oss retten til å evt endre til fire grupper om sammensetningen av deltakerne gjør at dette vil være nødvendig ut fra sikkerheten til alle som skal være med på banen.

 

Krav til lisens
RoadRacing treninger krever RR-lisens for kjøring samt MC iht teknisk reglement på treninger. Om du ikke innehar RR-lisens kan du kjøre med RR-sykkel med opplæringslisens fra NMF om du har dette fra et evt tidligere gjennomført lisenskurs. Om du ikke har RR-lisens, og må løse opplæringslisens oppgir du dette under merknadsfeltet under påmelding så får du informasjon om hvordan du går frem for å få dette i orden. Om du skal delta med opplæringslisens, er kravet at du har noe erfaring fra RoadRacing fra før.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

 

Endurance-løp tirsdag kveld?
Det arbeides med å få ACM til å arrangere et lengere Endurance-løp tirsdag kveld for to eller flere førere på hvert lag. Dette vil da avslutte arrangementet, før fridagen onsdag, og at ACM starter sitt NM/NorgesCup-arrangement torsdag. Mer informasjon om dette vil bli gitt når dette er avklart.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Fotograf:
Som tidligere år, håper vi Gary Bailey kommer oppover for å ta bilder av alle våre deltakere. Bildene kjøper du om du vil ha de, og du får DVD med alle bilder i hånda før du reiser fra ACR. Her kommer de ikke i posten om 3 mnd… De som har vært med våre arrangement før kjenner godt til Gary og hans enestående bilder. Her er alle linse-luser, og alle får mulighet til fine skrytebilder fra 2014-sesongen, om det er første gang du er på bane, erfaren, har ny bike eller annet nytt utstyr :)

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Pitbokser:
Vi disponerer de Pitbokser som til enhver tid er tilgjengelige på anlegget. Ingen reservasjon er dessverre mulig, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder ved ankomst. Merk at noen av boksene er låst og benyttes til lager. De tre boksene nærmest utslipp vil bli benyttet av instruktører og dekkservice.

 

Program for åpen trening 4-5 juli:

Program mandag 4 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

 

Program tirsdag 5 juli:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1700: Praktisk kjøring på banen avsluttes (kjøring avsluttes pga klubbløp i RoadRacing)
1900: Middag

Tirsdag kveld: ACM Endurace-løp?

 

Priser og betaling

Priser:
Åpen Trening RoadRacing ACR mandag– tirsdag 4-5 juli 2016: kr. 2.250,-

 

Betaling:
Depositum på kr 750,- betales ved påmelding til konto 42121318150.
Resterende, kr 1.500,  betales innen den 30 mai 2016 til samme konto.

 

Merk betalingen med navn og ACR juli. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Åpen Trening RoadRacing på ACR den 4-5 juli 2016.

Om du ikke har startnummer for deg eller på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
Tidtakningssystemet vil være i bruk, så oppgi gjerne transpondernr du har i riktig felt for å få dette registret til treningen.

 

Mat under arrangementet:
Du må oppgi om du ønsker å delta på fellesmåltidene i kantina de tre dagene ved påmelding. Skal du ha mat selv setter du antall 1, har du reisefølge tar du med disse i tillegg. Frokost, lunch og middag koster omlag kr 275,- pr pers pr dag.

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “send” under!
Begrensede antall plasser!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

[SINGLEEVENT single_event_id=”acr-4-5-juli-2016-2-563b6210b8283″]

 

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”acr-4-5-juli-2016-2-563b6210b8283″]

Facebook-kommentar