Nå kan du bli med oss til Aragon!

 

I samarbeid med BioSan Race Events tilbyr vi banedager i Tsjekkia, Spania og Portugal samt transport og eventuell lagring av MC.

 

BioSan Cup 2019/2020

BioSan Cup gjennomføres fra oktober 2019 til mars 2020, og som deltaker på våre eventer kan du være med helt gratis!

Vi arrangerer totalt 8 løp på 7 arrangementer, hvor 5 blir tellende for cup-resultatet. Er du med på 5 løp eller mindre blir alle tellende –  er du med på flere strykes de løpene med dårligst poengresultat.

Løpene kjøres sammen med teknisk arrangør av banedagen, og BioSan Cup gjelder kun våre deltakere som er påmeldt via BikePort og BioSan. Der er pokaler til de fem første. I tillegg blir det kåret BikePort Champion!

Får vi mange deltagere, vil vi også settes opp pengepremier, mer info om dette kommer.

 

Aragon 10-12 november 2019:

MotorLand Aragon ligger et stykke inn i landet og er godt kjent fra MotoGP-løpene. Banen er 5344 meter lang og her kan du kose deg i tre hele dager. Du har mulighet til å få MC transportert av oss eller kjøre ned selv med egen bil.

Nærmeste flyplass: Valencia (235 km) eller Barcelona (242km).

Følgende er inkluderet i prisen:

  • Transport av MC fra/til lagerhotell i Cartagena til banen (om du har lagret din MC der)
  • 3 dager på Motorland Aragon – ca 7 pass à 20 min hver dag
  • Plass i pitbox
  • Deltagelse i løp (frivillig)
  • Transponder
  • Tidtaking

Dersom man ikke ønsker å delta i løp eller benytter egen transponder, gis det ikke redusert pris da dette er gratis på alle våre utenlandske banedager.

Prisen er ekskl frakt av MC. Dersom du ønsker frakt av MC må dette bestilles i tillegg. Se våre transportmuligheter (kommer snarlig)

Transport av MC:

Dersom du har behov for transport av MC direkte til dette arrangementet, må MC pakkes og leveres i transportkasse på følgende datoer:

Trondheim: 20 oktober
Oslo: 22 oktober
Gøteborg: 22 oktober

Booking av transport gjør du for seg selv her: https://bikeport.no/transport-booking-2019/

Du velger selv om du vil ha MC sendt tilbake rett etter arrangementet, eller om du vil ha denne lagret i Spania i påvente av mer kjøring i løpet av vinteren (våre arrangementer eller andre arrangører). Dermed slipper du med EN transportkostnad i løpet av vinteren om du vil! Om du allerede har sendt din MC med oss, trenger du ikke bestille ny transport. Transporten av din MC fra lageret til våre arrangement inngår i prisen!

PS! Dersom du har booket transport av MC til Spania med oss, og MC allerede er i Spania, er transporten til arrangementet inkludert! 

 

Registert MC?

Man kan delta på alle våre utenlandske vinteraktiviteter med registrert MC på lik linje som de uten skilt. Samme regelverk er gjeldende og du må ha egen personforsikring som gjelder ved kjøring på bane (reiseforsikring eller ekstremsport-forsikring).

Om man deltar med sin registrerte MC anbefaler vi at du tar enkle grep på din MC for å gjøre den klar for banen. Opplysninger om dette gis ved behov.

 

BikePort Dekk og Deleservice:

Målsetningen vår er å være tilstede på alle arrangement med dekk, dekkservice og deler.

 

Pris 3 banedager Aragon € 759,00

Prisen er oppgitt og betales i Euro og er uten transport.

Våre transport-muligheter finner du her: https://bikeport.no/transport-booking-2019/

 

Hotell:

Du kan booke hotell via oss på Casa Ramón y Cajal (https://casaramonycajalalcaniz.es/). Du betaler da for tre netter på hotellet samtidig som du betaler for banekjøringen.

Innsjekk 9 november
Utsjekk 12 november

Enkeltrom: €35 pr døgn (totalt tillegg €105)
Dobbeltrom: €70 pr døgn (totalt tillegg €210)
Trippel-rom: €105 pr døgn (totalt tillegg €315)

Dersom du ønsker å bestille hotell selv er dette selvsagt fullt mulig.

 

Betaling:

Ved påmelding velger du om du vil motta faktura i Euro fra oss via Stripe (betales med kort), eller om du vil overføre beløpet til vår Euro-konto her i Norge.
Informasjon om konto osv fås på epost når booking er fullført.

Minimum ca 50% betales ved registrering til trackdays. Resterende seks uker før kjøringen starter. Ved booking senere enn seks uker før, må alt betales umiddelbart.

 

Vedrørende registreringen:

All kjøring i EU igjennom BikePort gjennomføres “på egen risiko” og ikke under motorsport-forskriften.
Du må derfor ha med deg Helsekortet ditt på reisen samt oppgi forsikringsselskap og polise-nummer for forsikringen som dekker deg som deltaker på banekjøring (reiseforsikring og/eller ekstremsport-forsikring).
Dette er for din sikkerhet dersom du skulle være uheldig på banen under våre arrangement.

Har du egen transponder anbefaler vi at du tar med denne så du får registret all kjøring på ditt abonnement. har du den ikke med vil du få låne transponder gratis på banen.
Vær snill å oppgi transpondernummer om du har dette da det forenkler registrerings-prosessen ved ankomst til banen.

Du må oppgi full adresse ved registrering, samt kontaktinformasjon til hjemmeværende akutt-kontakt så vi kan nå tak i pårørende dersom dette skulle bli nødvendig.

Om du vil delta i løp eller ikke gir du beskjed om underveis på arrangementet.

 

Påmelding:

Påmeldingen er bindende. Det må betales minimum 380 Euro ved påmelding. Resterende betales senest 30 september. Ved påmelding etter 30 september skal hele summen betales ved påmelding dersom annet ikke avtales.

An Event with an ID of "221496" could not be found. Please contact the event administrator for assistance.

 

NB! Deltakerlister blir ikke publisert på våre utenlandske arrangement!

 

Facebook-kommentar