De kursene vi i BikePort arrangerer på bane for gateregistrerte motorsykler har nå i dag blitt godkjent av IF.

Dette betyr at du som eventuelt har din forsikring i akkurat IF Forsikring automatisk har den samme dekningen ved kjøring på våre kurs på bane som om du kjører i trafikken. Dette betyr at din kaskoforsikring gjelder ved deltakelse på våre kurs.

Det er så langt kun noen få kursholdere som har blitt godkjente av IF. Om man deltar på et kurs som ikke er godkjent er det da ikke gitt at forsikringen dekker et eventuelt uhell dersom dette oppstår under kjøring på bane uansett årsak til ulykken.

Klikk her for å se oversikten over våre kurs med online påmelding. Alle kurs har pris på under 1.000 kr pr dag.

Oversikten over de aktører som er godkjente finner du på nettsiden til IF, www.if.no

Det var forsikringsbransjen selv som så nødvendigheten av å kvalitetssikre aktørene som driver med banedager etter at antall uhell på slike arrangementer har økt de siste år. IF var en av forsikringsselskapene som allerede før sesongstart i 2009 tok affære og skjerpet inn sine vilkår.

Nå i 2010 har de lagt lista noe høyere, men har samtidig invitert flere aktører, og deriblant BikePort, til dialog for å få kvalitetssikret kursene.

Hva de forskjellige selskapene har uttalt om sin forsikringsdekning på deltakelse på banedager/kjørekurs på bane kan du lese om i denne artikkelen som vi publiserte tidligere i vår.

NMCU har helt oppdatert oversikt over alle kurs som arrangeres i Norge, og hvilke av disse som er godkjente av IF. Den oversikten finner du på http://nmcu.org/motorsykkelkurs

Facebook-kommentar