Vi inviterer til Kjørekurs/førerutviklingskurs med MC på Arctic Circle Raceway 27-30 juni 2013.

 

BikePort har over 5 års erfaring med Førerutviklingskurs, og har i denne perioden hatt over 500 MC-fører på forkjellige MC-kurs siden oppstarten.

 

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgiveler hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

 

BikePort er godkjent av forsikringselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi stiller med:
– Instruktører (bl.a. utdannet kjøreskolelærere)
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse fra Rana Røde Kors
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice

 

I tillegg vil vi også i 2013 prøve å få på plass følgende tilbud til våre deltakere:
– Demperkurs
– Fotograf Gary Bailey

 

Kurset avsluttes like før NM/NorgesCup/Classic starter på ACR, slik at du kan fortsette ditt opphold på banen og oppleve spennende RoadRacingløp med norgeseliten etterpå.

 

[accordion collapse=”yes”] [panel title=” Mer informasjon om kurset” ]

Instruktører:
Deltakere i gategruppen vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør, som ledes av utdannet kjøreskolelærere på MC. Hovedinstruktøren har i tillegg kjørt aktivt RoadRacing i mange år, og har en unik erfaring på to hjul sammen med sin kjøreskoleutdannelse.

Instruktører som vil gi våre deltakere tips, råd og veilledning på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda edre tilbakemeldinger på sin kjøring.

Vi legger spesielt vekt på forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

Her er din sikkerhet som deltaker på Førerutviklingskurs satt helt i fokus!

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet (to grupper med RaodRacing og en gruppe for registrerte MC, førerutviklingskurs). De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjalt for kjøring på lukket omårde, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

For inneværende år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos blant annet IF Forsikring slik at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell.

Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2012 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 250 – 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

Demperkurs:
Vi vil også i 2013 prøve å få med oss Ole Gunnar Hagen opp til ACR for å holde et demperkurs for de som er interresert i dette.  Ole Gunnar har drevet med reparasjon av dempere, oppsett av MC’er sikkert lengre enn de fleste av oss har kjørt MC, og har en unik kompetanse på dette. Demperkurset il være inkludert i deltakeravgiften.

I tillegg til å ha teoretisk kurs i demperoppsett vil han og avhjelpe med oppsett av sykler for de som har ønsker om å kjøre enda raskere og få en bedre MC. Mer informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne i god tid før arrangementet.

Fotograf:
Vi har bestilt, og håper at Gary Bailey som vanlig kommer oppover for å ta bilder av alle våre deltakere. Bildene kjøper du om du vil ha de, og du får DVD med alle bilder i hånda før du reiser fra ACR. Her kommer de ikke i posten om 3 mnd… De som har vært med våre arrangement før kjenner godt til Gary og hans enestående bilder. Her er alle linse-luser, og alle får mulighet til fine skrytebilder fra 2012-sesongen, om det er første gang du er på bane, erfaren, har ny bike eller annet nytt utstyr :)

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

[/panel] [panel title=” Program for BikePort Weekend ACR ” ]

Program torsdag 27 juni:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0930: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Program 28-30 juni :
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: Det kan bli avholdt ACM Klubbløp for RoadRacing-førere

[/panel] [panel title=” Påmelding ” ]

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Kjørekurs/Førerutviklingskurs med MC på ACR den 28.6 – 1.7 2012.

 

Oppgi gjerne det nivået du mener du selv har før kurset så vi enklere kan samle førere med samme nivå i samme instruksjonsgruppe.

Mat under arrangementet:
Kryss av for feltet “Mat” dersom du skal være med på fellesmåltidene. Om du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv ser vi gjerne at du også oppgir dette i feltet for dettet. Maten koster omlag kr 250-275,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR. (ref ovennevnte iformasjon)

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”f%c3%b8rerutviklingskurs-acr-27-30-juni-2013-2-50f2b95f8c6fe”] [/panel] [/accordion][accordion collapse=”yes”] [panel title=” Deltakerliste – Oversikt” ]

 

[LISTATTENDEES event_identifier=”f%c3%b8rerutviklingskurs-acr-27-30-juni-2013-2-50f2b95f8c6fe”]

[/panel] [/accordion]

Priser:
Førerutviklingskurs ACR torsdag– søndag: kr. 3.990,-

 

Betaling:
Deltakeravgiften på kr 3.990,- betales ved påmelding til konto 15030164234.
Merk betalingen med navn og ACR juni.

Facebook-kommentar