Vi inviterer til Førerutviklingskurs med MC på Arctic Circle Raceway den 3-5 juli 2021.

For 15. året på rad, inviterer BikePort til Førerutviklingskurs på ACR. I denne perioden hatt over 1500 MC-fører på forskjellige MC-kurs og vi ønsker både tidligere og nye deltakere velkommen.

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

Covid-19 informasjon:

Inntil videre regner vi med at vi også i 2021 må ta høyde for Smittevernhensyn under alle våre arrangementet frem til det er utviklet og distribuert vaksine. Dette påvirker ikke direkte dere som seltakere, men kan gi begrensinger i antall besøkende og reisefølge på samme måte som vi hadde høsten 2020. Mer info om dette sendes hver enkelt påmeldte i forkant av arrangementet!

 

Vi stiller med
– Instruktører
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse og sykepleier på banen
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice
– Fotograf Gary Bailey (ikke bekreftet riktig enda)

 

Mer informasjon om kurset

Instruktører
Deltakere vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør.

Instruktører som vil gi våre deltakere tips, råd og veiledning på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda bedre tilbakemeldinger på sin kjøring.

Vi legger spesielt vekt på stabilisering av sykkel, forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

Om Arctic Circle Raceway
Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning. I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

Banen er 3753 meter lang og har en banebredde på 11-13 meter med en meget spesiell asfaltblanding som gir et feste man kun finner en annen plass til i verden; på Lageuna Seca i USA. ACR er godkjent av FIM som RoadRacing-bane og har banegodkjenningen “A” som er den beste man kan oppnå med tanke på både sikkerhet og fasiliteter ellers, og det er sanitæranlegg med toalett og dusj på området.

Sikkerhet
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

Her er din sikkerhet som deltaker på kurset satt i fokus!

Banetimer
Det er satt opp totalt fire forskjellige grupper for kjøring under arrangementet (tre grupper med RoadRacing og en gruppe for registrerte MC, førerutviklingskurs). De fire gruppene får hvert sitt ”pass” på 20 minutter, dvs 20 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjaldt for kjøring på lukket område, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

For tidligere år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos de forsikringsselskap som krever slik godkjennelse for at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell. Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2021 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

Bespisning/Kantine
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. ACR/ACM (Arctic Circle Motorsportklubb) vil i 2021 forsøkte å få til et godt tilbud på mat-servering i kafeen på banen med frokost, lunch og middag. Vi vil sende ut informasjon om dette tilbudet til alle deltakere så snart det er klart.

Dekkservice
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil kunne gi våre deltakere et meget godt tilbud på blant annet Metzeler. Vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

Fotograf
Som tidligere år, håper vi Gary Bailey kommer oppover for å ta bilder av alle våre deltakere. Bildene kjøper du om du vil ha de, og du får DVD med alle bilder i hånda før du reiser fra ACR. Her kommer de ikke i posten om 3 mn De som har vært med våre arrangement før kjenner godt til Gary og hans enestående bilder. Her er alle linse-luser, og alle får mulighet til fine skrytebilder fra 2017-sesongen, om det er første gang du er på bane, erfaren, har ny bike eller annet nytt utstyr :)

Overnatting
De aller fleste velger å overnatte på baneområdet. Her er det stor plass til å ha med campingvogn, bil, telt eller annet for å bo og sove. Om dette ikke er et alternativ for deg kan vi anbefale campingplassen Skogly Overnatting et lite stykke unna banen: http://www.skoglyovernatting.com/

Eventuelt kan man overnatte i selve (eller nært) mo i rana. Se oversikt her: https://www.google.no/maps/search/overnatting+mo+i+rana/@66.3258951,14.1817593,12z/data=!3m1!4b1

 

Program for førerutviklingskurset

Lørdag 3 juli
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0930: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes

Søndag 4 juli
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes

Mandag 5 juli
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes

 

Priser og betaling

Priser:
Førerutviklingskurs ACR lørdag – mandag: kr. 3.500,-

Betaling:
Registrerings-avgift på kr 1.250,- betales innen 10 januar 2021. Konto 42121318150
Resterende deltakeravgift (kr 2.250,-) betales senest 4 juni 2021 til konto 42121318150

Oppgi navn og referanse “ACR Juli” på innbetalingene. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

Betalingsinformasjon medfølger også i bekreftelsen du får ved påmelding.

 

Påmelding

Fyll ut informasjons-feltene for påmelding til Førerutviklingskurs med MC på ACR den 3-5 juli 2021:

Oppgi gjerne det nivået du mener du selv har før kurset så vi enklere kan samle førere med samme nivå i samme instruksjonsgruppe. Vi ønsker også å vite hvilken MC du kommer med.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på siden du kommer til etter du har fylt inn informasjon!

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Deltakerliste – Oversikt

  •  Fredrick Aalstad
  •  Bjørn Emil Andersen
  •  Timothy John Tare Aprieto
  •  Marcus Aune
  •  Marius Paul Austad
  •  Sindre Brattebø Knudsen
  •  Svein Duun
  •  Benjamin Frantzen
  •  Gustav Fredriksen
  •  Joar Gartland
  •  Per Morten Grong
  •  Nils Are Grundnes
  •  Frode Hansen
  •  Roy Aron Hansen
  •  André Henriksen
  •  Jan M. Holthe
  •  Per-Ingvar Jakobsen
  •  Robin Aleksander Johannessen
  •  Arild Knutsen
  •  Åke Kristoffersen
  •  Martin Lauritsen
  •  Leif Lyngstad
  •  André Mentzoni
  •  Jan Robert Nielsen
  •  Pim Rosten
  •  Lars Strandås
  •  Kristian Tretli Takacs
  •  Stein Theimann
  •  julie tronsmo
  •  Fredrik Utstrand
  •  Marshall Whiteway

Facebook-kommentar