Vi inviterer til Førerutviklingskurs med MC på Arctic Circle Raceway den 20-22 juni 2014.

 

BikePort har åtte års erfaring med Førerutviklingskurs, og har i denne perioden hatt over 500 MC-fører på forkjellige MC-kurs siden oppstarten.

 

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgiveler hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

 

BikePort er godkjent av forsikringselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område.

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi stiller med:
– Instruktører (bl.a. utdannet kjøreskolelærere)
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse fra Rana Røde Kors
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice

Vi håper også å gå til Personlig og eksklusiv coaching for de som ønsker dette i løpet av dagene på banen.

 

 

 

Mer informasjon om kurset

Instruktører:
Deltakere i gategruppen vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktør, som ledes av utdannet kjøreskolelærere på MC. Hovedinstruktøren har i tillegg kjørt aktivt RoadRacing i mange år, og har en unik erfaring på to hjul sammen med sin kjøreskoleutdannelse.

Instruktører som vil gi våre deltakere tips, råd og veilledning på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset. Vi prøver også å få til at alle deltakere blir filmet under kjøring, for å få enda edre tilbakemeldinger på sin kjøring.

Vi legger spesielt vekt på forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

 

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

Her er din sikkerhet som deltaker på Førerutviklingskurs satt helt i fokus!

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet (to grupper med RaodRacing og en gruppe for registrerte MC, førerutviklingskurs). De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Lørdag ettermiddag vil det mest trolig ble avviklet RoadRacing Klubbløp i regi av ACM, slik at kjøringen for førerutviklingskurset vil bli avsluttet litt tidligere denne dagen.

 

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjalt for kjøring på lukket omårde, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

For tidligere år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos blant annet IF Forsikring slik at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell.

Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2014 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

 

Program for BikePort Weekend ACR

Program fredag 20 juni:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0930: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Program 21-22 juni:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: Det vil mest trolig bli avholdt ACM Klubbløp for RoadRacing-førere

 

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Førerutviklingskurs med MC på ACR den 20-22 juni 2014:

Oppgi gjerne det nivået du mener du selv har før kurset så vi enklere kan samle førere med samme nivå i samme instruksjonsgruppe.

Mat under arrangementet:
Kryss av for feltet “Mat” dersom du skal være med på fellesmåltidene. Om du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv ser vi gjerne at du også oppgir dette i feltet for dettet. Maten koster omlag kr 250-275,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR. (ref ovennevnte iformasjon)

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”f%c3%b8rerutviklingskurs-acr-20-22-juni-2014-2-52b5b504a4781″]

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”f%c3%b8rerutviklingskurs-acr-20-22-juni-2014-2-52b5b504a4781″]

 

Priser og betaling

Priser:
Førerutviklingskurs ACR fredag – søndag: kr. 2.990,-

 

Betaling:
Depositum kr 1.490,- betales ved påmelding til konto 15030164234.
Resterende kr 1.500,- betales innen 1 juli til konto 15030164234.

Facebook-kommentar