BikePort inviterer til RR-trening på KNA Raceway Sokndal den 18-20 mai 2024!

Vi inviterer igjen til Norges nyeste bane-anlegg, KNA Raceway / Motorcenter Norway,

Banen ligger ved Rv 44 mellom Egersund og Flekkefjord, rett øst for tettstedet Hauge i Dalane. Vi vil lage anbefalinger på kjørerute som sendes ut til de påmeldte. Ca kartlink Google Maps

PS! Ingen løp denne helgen, kun trening!

PS2! Du kan nå booke enkeltdager helt nederst på denne siden!

 

Viktig om lisens for 2024

Alle våre RoadRacing arrangement for 2024 blir arrangert under Motorsport Norge, hvor BikePort selv er medlem og ansvarlig arrangør. Du kan da delta på alle våre RoadRacing arrangement med lisens fra Motorsport Norge (MSN). Årlig lisens for kun trening koster for 2024 kr 600,- Lisens som inkluderer løp koster kr 1.200,- (senior-priser. Junior er rimeligere). Det utvide forsikringsdekningen på lisensen for kr. 350,- pr år. Du kan og løse dagslisens som koster kr 100,- pr dag.

Dersom du tidligere har hatt lisens fra NMF (eller har dette for 2024), kan du vise til denne kompetansen for å løse lisens hos MSN uten å delta på nytt lisenskurs.

Lisens kjøper du online på nettsiden til MSN: https://www.motorsportnorge.no/lisenser/

PS! For den som deltar på 5 eller flere av våre arrangement (Arcitc Championship teller som to om du deltar alle 8 dagene), vil du på siste arrangementet du deltar på få lisenskostnaden på kr 1.200,- i avslag fra oss. Avslaget gjøres etter anmodning fra deg som deltaker (du må selv si ifra).

Dersom du ikke er norsk statsborger (medlem av norsk folketrygd), kan du løse lisens fra Sverige som er gyldig på våre arrangement. Du kjøper da engangslisens for hvert arrangement på denne nettsiden: http://www.svenskamotorsportalliansen.se/

 

Godkjenning av Motorsport-arrangement

Veitrafikkloven og motorsport-forskriften fra 2021 gir Statens vegvesen ansvaret for godkjenning av motorsport-arrangement. Som medlem i Motorsport Norge har BikePort etter søknad fått godkjenning for alle våre planlagte treninger og løp for 2024. Godkjenningen ser du her.

 

BikePort Championship 2024

BikePort Championship 2024 vil bestå av fire løp i fire forskjellige klasser i løpet av sesongen i forbindelse med våre banedager/RR-trennger på KNA Raceway/Motorcenter Norway og på Rudskogen.

Det er ingen løp denne helgen, men du kan lese mer om løpsoppsett, klasser og premiering på egen nettside. Der kan man og seriepåmelde seg frem til første løpshelg: https://bikeport.no/blog/bikeport-championships-2024/

 

Vi stiller med:

– Stevneleder
– Racekontroll
– Dekkservice
– Ambulanse og medisinsk personell
– Flaggvakter/Plukkebil
– Tidtaking/LiveTiming

Vi jobber også med å tilby
– Fotograf Gary Bailey

 

Generell Informasjon om treningshelgen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter Motorsportforskriften og RR-reglementet til Motorsport Norge (MSN) for RoadRacing trening og løp med banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse i henhold til de krav som stilles til banen.

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Og alle deltakere får selvsagt opp sine tider på online timing!

RoadRacing Fritrening:

Det settes opp tre grupper som deler inn deltakerne iht rundetider. Meld deg på i den gruppen du mener du hører hjemme i.

Ved behov flytter vi om på deltakere til korrekt gruppe. Arrangementet avsluttes med løp.

Dekkservice
Vi vil stille med deler og dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med dekk for salg. Du finner alle våre varer i nettbutikken.

Fotograf:
Vi håper at Gary Bailey finner frem til Norge denne gang, og sniker seg imellom dekkstabler og rundt i depot med sitt kamera og utav syne imellom gress-strå for å ta bilder av alle våre deltakere.

Tidskjema/Program (vi tar forbehold om endringer):
Selve tidsskjema sendes ut til alle deltakerne i forkant av arrangementet.

Lørdag kl 08:00: Førermøte
Lørdag kl 08:30: Støymåling/Teknisk
Lørdag kl 09:00: Kjørestart
Lørdag kl 16:00: 1 time middagspause
Lørdag kl 20:00: Kjørestopp

Søndag kl 08:00: Førermøte ved behov
Søndag kl 09:00: Kjørestart
Søndag kl 14:00: 1 time lunchpause
Søndag kl 20:00: Kjørestopp

Mandag kl 08:00: Førermøte ved behov
Mandag kl 09:00: Kjørestart
Mandag kl 14:00: 1 time lunchpause
Mandag kl 18:00: Kjørestopp
Vi håper å få satt opp starttrening i løpet av helgen.

Eventuell overnatting fredag til lørdag
Det er mulig å overnatte i depot fra fredag til lørdag. Depot vil åpne på ettermiddagen. Nærere informasjon sendes deltakere på epost.

Pitbokser
KNA Raceway har planlagt bygging av flere pitbokser for utleie for de som ønsker dette. Om disse blir klare til benyttelse for denne helgen vet vi ikke enda. Derfor vil det ikke være mulig å reservere pitboksplass før vi vet mer om ferdigstillelse. Dersom det blir pitbokser tilgjengelig, vil vi informere de påmeldte om denne muligheten når det foreligger!

Servering/Kantine:
Det er kantine i MX-hallen som vil være betjent for kjøp av mat/drikke etc.

 

Flaggvakter:

Vi har behov for flaggvakter som kan ta flaggpost i tillegg til kameraovervåkningen denne dagen.

Dersom du kan ta med flaggvakt, så betales denne med totalt kr 3.500,- for jobben. Han/hun får også mat og drikke underveis. 

Det eneste kravet vi stiller er at vedkommende er over 16 år og klarer å bistå ved MC-velt. Vi ser gjerne at vedkommende har erfaring fra flaggpost, men opplæring vil bli gitt uansett. Om du kan stille med flaggvakt oppgis under registreringen. Oppgi gjerne navnet og mobiltelefon til vedkommende mannskap i merknadsfeltet.

 

Priser:

Også i 2024 støtter vi alle som kjører i Junior-klassen med å gi rabatterte priser til dem. Merk at jo lengre du venter, jo dyrere blir deltakeravgiften!

Priser påmelding innen 04.05.2024:
Senior kr. 4.950,-
Junior-klassen kr. 3.950,-

Priser påmelding fra 04.05.2024:
Senior kr. 5.550,-
Junior-klassen kr. 4.550,-

 

Betaling:

Registreringsavgift på kr 1.750,- betales ved påmelding til konto 42121318150.
Resterende deltakeravgift betales den 20 april 2024 til samme konto.
Ved påmelding etter 20 april 2024, skal hele deltakerprisen betales ved registrering.

Betalingsinformasjon er oppgitt i bekreftelses-epost du automatisk mottar ved påmelding!

NB! Merk betalingen med navn og KNA mai 2024. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

 

Påmelding

Om du ikke har startnummer på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
Oppgi transpondernummeret om du har transponder ved påmelding. Da sparer både du og vi ekstra jobb 🙂

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på siste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “bekreft” under!

Så lenge det er mulig å melde seg på, er det ledige plasser. Påmeldingen stoppes automatisk når alle plasser er booket!

 

Velg billett-type under:

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

 

Booking Enkelt-dager:

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

 

Deltakerliste – Oversikt:

Deltakerlister publiseres ikke pga “Lov om behandling av personopplysninger”

 

 

 

Facebook-kommentar