Sammen med ACM (Arctic Circle Motorsportklubb) inviterer vi til Lisenskurs i RoadRacing på Arctic Circle Raceway 27 – 29 juli 2012.

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi stiller med:
– Teori holdt av ACM
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse fra Rana Røde Kors
– Flaggvakter

I tillegg vil vi ha følgende tilbud til våre deltakere:
– Starttrening
– Dekkservice
– Klubbløp

[accordion collapse=”yes”] [panel title=” Lisenskurs Info ” ]

Lisenskurs RoadRacing:
Lisenskurset avholdes i henhold til NMF reglement av ACM. Du vil på forhånd få tilsendt informasjon og teoretisk lesestoff som du skal sette deg inn i før kurset starter. Teoridelen er intensiv og komprimert slik at du som deltaker skal få mest mulig kjøring under kurset.

Den praktiske delen av lisenskurset (selve kjøringen) gjøres i samarbeid mellom ACM og BikePort og legges in i tidsplanen for arrangementet BikePort har samme helg. ACM/BikePort stiller med instruktører for den praktiske kjøringen. Etter hvert vil dere bli frisluppet til egen kjøring.

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

Du vil få tildelt startnummer før arrangementet som skal merkes på sykkelen.

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 260,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

Starttreninger:
Vi vil benytte noen av passene til å kjøre starttrening i første del av kjøringen for de som ønsker å trene på start. Denne starttreningen vil og foregå sammen med de andre deltakerne (RoadRacing trening).

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

Klubbløp:
Kjøring av ett løp er endel av kurset for dere som tar lisensen.

[/panel] [panel title=” Program for lisenskurset ” ]

Program torsdag 26 juli:
1800: Oppstart Teori (endelig klokkeslett kommer tilsendt)

Program fredag 27 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Teori fortsetter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på bane med isntruktør
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Program 28-29 juli:
0800: Frokost
0900: Banekjøringen starter
1200: Lunch
1300: Banekjøring fortsetter
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: ACM Klubbløp [/panel] [panel title=” Påmelding ” ][SINGLEEVENT single_event_id=”lisenskurs-acr-27-29-juli-2012-2-4f3a4bdec6443″] [/panel] [/accordion]

 

Priser:
Lisenskurs RoadRacing inklusive all kjøring: kr. 4..000,-

Betaling:
Depositum kr 990,- betales ved påmelding til konto 15030164234. Resterende kr 2.000,- betales innen 1 juli til konto 15030164234.

Facebook-kommentar