Sammen med ACM (Arctic Circle Motorsportklubb) inviterer vi til Lisenskurs i RoadRacing på Arctic Circle Raceway 27 – 29 juli 2012.

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi stiller med:
– Teori holdt av ACM
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse fra Rana Røde Kors
– Flaggvakter

 

I tillegg vil vi ha følgende tilbud til våre deltakere:
– Starttrening
– Demperkurs
– Dekkservice
– Klubbløp
– Leie av Transponder

[accordion collapse=”yes”] [panel title=” Lisenskurs Info ” ]

Lisenskurs RoadRacing:
Lisenskurset avholdes i henhold til NMF reglement av ACM. Du vil på forhånd få tilsendt informasjon og teoretisk lesestoff som du skal sette deg inn i før kurset starter. Teoridelen er intensiv og komprimert slik at du som deltaker skal få mest mulig kjøring under kurset.

Den praktiske delen av lisenskurset (selve kjøringen) gjøres i samarbeid mellom ACM og BikePort og legges in i tidsplanen for arrangementet BikePort har samme helg. ACM/BikePort stiller med instruktører for den praktiske kjøringen. Etter hvert vil dere bli frisluppet til egen kjøring.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

 

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

Du vil få tildelt startnummer før arrangementet som skal merkes på sykkelen.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

den prktisk delen med kjøring på banen for lisensgruppen starter allerede etter lunch fredag. Du får da være med på det aller meste av kjøringen som arrangeres under helgen. Dette er definitivt det lisenskurset i Norge som har aller mest banetimer.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 260,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Starttreninger:
Vi vil benytte noen av passene til å kjøre starttrening i første del av kjøringen for de som ønsker å trene på start. Denne starttreningen vil og foregå sammen med de andre deltakerne (RoadRacing trening).

 

Demperkurs:
Vi har avtalt med Ole Gunnar Hagen som vil holde et demperkurs for de som er interresert i dette. For de som ikke kjenner Ole Gunnar, er han svigerfar til Kai Børre Andersen, og har drevet med reparasjon av dempere, oppsett av MC’er sikkert lengre enn de fleste av oss har kjørt MC. Kai Børre Andersen har selv benyttet seg av Ole Gunnar Hagen som “mekker”. Demperkurset er inkludert i deltakeravgiften.

I tillegg til å ha teoretisk kurs i demperoppsett vil ha og avhjelpe med oppsett av sykler for de som har ønsker om å kjøre enda raskere og få en bedre MC. Mer informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne på RR-Treningen i løpet av våren.

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Klubbløp:
Kjøring av ett løp er endel av kurset for dere som tar lisensen.

[/panel] [panel title=” Program for lisenskurset ” ]

Program torsdag 26 juli:
1800: Oppstart Teori (endelig klokkeslett kommer tilsendt)

Program fredag 27 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Teori fortsetter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på bane med isntruktør
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Program 28-29 juli:
0800: Frokost
0900: Banekjøringen starter
1200: Lunch
1300: Banekjøring fortsetter
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: ACM Klubbløp [/panel] [panel title=” Påmelding ” ]

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Lisenskurs RoadRacing på ACR den 27-29 juli 2012.

Mat under arrangementet: Kryss av for feltet “Mat” dersom du skal være med på fellesmåltidene. Om du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv ser vi gjerne at du også oppgir dette i feltet for dettet. Maten koster kr 260,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR. Mat serveres fredag til søndag og består av frokost, lunch og middag.

Eventuelle beskjeder og spørsmål kan du ta med i merknadsfeltet.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”lisenskurs-acr-27-29-juli-2012-2-4f3a4bdec6443″] [/panel] [/accordion]

[accordion collapse=”yes”] [panel title=” Deltakerliste – Oversikt” ]

 

[LISTATTENDEES event_identifier=”lisenskurs-acr-27-29-juli-2012-2-4f3a4bdec6443″]

[/panel] [/accordion]

Priser: Lisenskurs RoadRacing inklusive all kjøring: kr. 4..000,-

Betaling for kjøre-delen:
Deltakeravgiften på kr 2.000,- betales i sin helhet ved påmelding til konto 15030164234.
Merk innbetalingen med navnet ditt og Lisenskurs Juli

Betaling for teoridelen kr 2.000:
Betales kontant (ikke kort) til ACM ved oppstart teorikurs.

Facebook-kommentar