Sammen med Stavanger RR inviterer vi til Lisenskurs i RoadRacing på KNA Raceway/Motorcenter Norway i Sokndal den 20-22 mai 2022.

 

Vi stiller med:
– Teori holdt av Stavanger RR
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Stavanger RR
– Ambulanse og sykepleier
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– Dekkservice
– Leie av Transponder
– Fotoservice (Ikke bekreftet enda)

 

Lisenskurs Info

Lisenskurs RoadRacing:
Lisenskurset avholdes i henhold til NMF reglement av ACM. Du vil på forhånd få tilsendt informasjon og teoretisk lesestoff som du skal sette deg inn i før kurset starter.

Deler av teoridelen er fra 2016 gjort til et web-basert kurs som du gjennomfører før du møter til selve lisenskurset på banen.

På banen deles kurset opp i en teoridel og en praktisk del. Teoridelen er intensiv og komprimert slik at du som deltaker skal få mest mulig kjøring under kurset. Den praktiske delen av lisenskurset (selve kjøringen) gjøres i samarbeid mellom Stavanger RR og BikePort og legges inn i tidsplanen for arrangementet BikePort har samme helg. Vi stiller med instruktører for den praktiske kjøringen. Etter hvert vil dere bli sluppet fri til egen kjøring.

Om KNA Raceway/Motorcenter Norway
Banen er detn nyeste i Norge, ligger i Sokndal ikke langt fra Egersund og ble ferdigstilt i 2021.

Baneprofilen er ulik de andre banene vi har i Norge, med blant annet en korketrekker som i stor fart føles som fritt fall.

KNA ble godkjent for RoadRacing våren 2021 og det arrangeres Nordisk i Classic Roadracing samt NM/NCup i moderne RoadRacing på banen senere i år.

Bruk av Transponder:
For å kjøre RR-Treninger, kreves det at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene.

Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør. Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse. Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

Du vil få tildelt startnummer før arrangementet som skal merkes på sykkelen.

Banetimer
Det er satt opp forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De fire gruppene får hvert sitt ”pass” på 20 minutter, dvs 20 minutter kjøring på bane, ca 1 time pause kun avbrutt med lunch. Den praktisk delen med kjøring på banen for lisensgruppen starter allerede fredag ettermiddag. Dette er definitivt det lisenskurset i Norge som har aller mest kjøring på bane. På søndag vil det trolig bli delt inn i 5 grupper.

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

Mat:
Vi håper at kantina vil være betjent og at det vil bli servert frokost, lunch og middag. Vi vil sende ut informasjon dette nærmere arrangementet.

Overnatting:
De aller fleste velger å overnatte på baneområdet. Her er det stor plass til å ha med campingvogn, bil, telt eller annet for å bo og sove.

 

Program for lisenskurset

Fredag 20 mai:
Fredag kl 08:00: Førermøte
Fredag kl 08:30: Støymåling/Teknisk
Fredag kl 10:00: Teoriundervisning
Fredag kl 16:00: 1 time middagspause
Fredag kl 21:00: Kjørestopp

Lørdag 21 mai:
Lørdag kl 08:00: Førermøte ved behov
Lørdag kl 09:00: Praktisk kjøring på banen starter såfremt teoridelen er avsluttet
Lørdag kl 14:00: 1 time lunchpause
Lørdag kl 20:00: Kjørestopp

Søndag 22 mai:
Søndag kl 08:00: Førermøte ved behov
Søndag kl 09:00: Praktisk kjøring på banen fortsetter
Søndag kl 14:00: 1 time lunchpause
Søndag kl 18:00: Kjørestopp

Programmet kan bli endret før og underveis ved behov.

 

Priser og betaling

Priser:
Lisenskurs RoadRacing inklusive all kjøring 20-22 mai 2022: kr. 6.250,-
For deltakere under 19 år er prisen 5.000,-

Betaling:
Registrerings-avgift på kr 1.250,- betales ved påmelding. Resterende deltakeravgift betales senest 20 april 2022 til konto 42121318150

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjons-feltene for påmelding til Lisenskurs RoadRacing på KNA den 20-22 mai 2022.
NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “send” under!

Dersom du allerede har egen transponder kan du gjerne legge inn dette. Hvis du ikke har lar du feltet stå blankt.

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

 

Deltakerliste:

 •  Hans Blom
 •  Colin Cook
 •  Lars Eggen
 •  Arne Fossmark
 •  William Førde
 •  Trond Hallnd
 •  Allan Hogg
 •  Morten Langvik
 •  Martin Lund
 •  Bjørn Rivenes
 •  Marcin Seroczynski
 •  Helge Tveiten

Facebook-kommentar