Sammen med ACM inviterer vi til Lisenskurs RoadRacing på Arctic Circle Raceway 31 juli – 2 august 2015.

 

Dette er det niende året på rad BikePort arrangerer kurs på ACR, og også i år samarbeider vi med Arctic Circle Motorsportklubb slik at de får arrangert lisenskurs i RoadRacing sammen med vårt arrangement.

 

Dette er det lisenskurset i Norge som har desidert aller mest praktisk kjøring på bane for deg som er nybegynner innen sporten, slik at du får best mulig trening og opplæring før du skal ut på egen hånd.

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

 

 

Vi stiller med:
– Teori holdt av ACM
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse og sykepleier
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltid i kantinen for de som ønsker dette
– Dekkservice
– Leie av Transponder
– Klubbløp

 

 

Lisenskurs Info

Lisenskurs RoadRacing:
Lisenskurset avholdes i henhold til NMF reglement av ACM. Du vil på forhånd få tilsendt informasjon og teoretisk lesestoff som du skal sette deg inn i før kurset starter. Teoridelen er intensiv og komprimert slik at du som deltaker skal få mest mulig kjøring under kurset.

Den praktiske delen av lisenskurset (selve kjøringen) gjøres i samarbeid mellom ACM og BikePort og legges in i tidsplanen for arrangementet BikePort har samme helg. ACM/BikePort stiller med instruktører for den praktiske kjøringen. Etter hvert vil dere bli frisluppet til egen kjøring.

 

Om Arctic Circle Raceway
Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning.
I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

 

Banen er 3753 meter lang og har en banebredde på 11-13 meter med en meget spesiell asfaltblanding som gir et feste man kun finner en annen plass til i verden; på Lageuna Seca i USA. ACR er godkjent av FIM som RoadRacing-bane og har banegodkjenningen “A” som er den beste man kan oppnå med tanke på både sikkerhet og fasiliteter ellers, og det er sanitæranlegg med toalett og dusj på området.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

 

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

Du vil få tildelt startnummer før arrangementet som skal merkes på sykkelen.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Den praktisk delen med kjøring på banen for lisensgruppen starter allerede fredag ettermiddag. Dette er definitivt det lisenskurset i Norge som har aller mest kjøring på bane.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste kr. 315,- pr dag.

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Klubbløp:
Kjøring av ett løp er endel av kurset for dere som tar lisensen, og ACM avholder derfor klubbløp på lørdag ettermiddag.

 

 

Program for lisenskurset

Program Fredag 31 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte – Infomøte
10:00: Teori Lisenskurs RR
Ettermiddag: Praktisk kjøring starter på banen
Etter kjøring: Teori fortsetter (ved behov)

Program lørdag 1 august:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte – Infomøte
0900: Praktisk kjøring på bane med instruktører
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på bane med instruktører
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: ACM Klubbløp

Program søndag 21 juni:
0800: Frokost
0900: Banekjøringen starter
1200: Lunch
1300: Banekjøring fortsetter
1700: Banekjøring avsluttes
1700: Middag

 

Priser og betaling

Priser:
Lisenskurs RoadRacing inklusive all kjøring: kr. 4.000,-
Hvor kr. 2.000,- betales til ACM for lisenskurset.
Kr 2.000,- betales til BikePort for praktisk kjøring hele helgen.

 

Betaling for kjøre-delen:
Avgiften på kr 2000,- betales inn ved påmelding til konto 15030164234, BikePort AS.
Merk betalingen med navn og Lisenskurs ACR.

 

Betaling for teoridelen kr 2.000:
Betales kontant (ikke kort) til ACM ved oppstart teorikurs.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Lisenskurs RoadRacing på ACR den 31.7- 2.8 2015.

Mat under arrangementet: Oppgi om du eller flere skal delta på de tre fellesmåltidene i kantina.  Maten koster kr 315,- pr pers pr dag. Mat serveres fredag til søndag og består av frokost, lunch og middag.

Eventuelle beskjeder og spørsmål kan du ta med i merknadsfeltet.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”lisenskurs-acr-31-7-2-8-2-558d16f07e0fc”]

 

 

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”lisenskurs-acr-31-7-2-8-2-558d16f07e0fc”]

 

Facebook-kommentar