Sammen med ACM (Arctic Circle Motorsportklubb) inviterer vi til Lisenskurs i RoadRacing på Arctic Circle Raceway 19 – 22 juni 2014.

 

Dette er det åttende året BikePort arrangerer kurs på ACR, og også i år samarbeider vi med Arctic Circle Motorsportklubb slik at de får arrangert lisenskurs i RoadRacing sammen med vårt arrangement.

 

Dette er det lisenskurset i Norge som har desidert aller mest praktisk kjøring på bane for deg som er nybegynner innen sporten, slik at du får best mulig trening og opplæring før du skal ut på egen hånd.

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi stiller med:
– Teori holdt av ACM
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse fra Rana Røde Kors
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltid i kantinen for de som ønsker dette
– Dekkservice
– Leie av Transponder

 

I tillegg vil vi også i 2013 prøve å få på plass følgende tilbud til våre deltakere:
– Fotograf Gary Bailey
– Klubbløp
– Personlig og eksklusiv coaching

 

 

Lisenskurs Info

Lisenskurs RoadRacing:
Lisenskurset avholdes i henhold til NMF reglement av ACM. Du vil på forhånd få tilsendt informasjon og teoretisk lesestoff som du skal sette deg inn i før kurset starter. Teoridelen er intensiv og komprimert slik at du som deltaker skal få mest mulig kjøring under kurset.

Den praktiske delen av lisenskurset (selve kjøringen) gjøres i samarbeid mellom ACM og BikePort og legges in i tidsplanen for arrangementet BikePort har samme helg. ACM/BikePort stiller med instruktører for den praktiske kjøringen. Etter hvert vil dere bli frisluppet til egen kjøring.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

 

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

Du vil få tildelt startnummer før arrangementet som skal merkes på sykkelen.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Den prktisk delen med kjøring på banen for lisensgruppen starter allerede fredag. Du får da være med på det aller meste av kjøringen som arrangeres under helgen. Dette er definitivt det lisenskurset i Norge som har aller mest banetimer.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr. 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Starttreninger:
Vi vil benytte noen av passene til å kjøre starttrening i første del av kjøringen for de som ønsker å trene på start. Denne starttreningen vil og foregå sammen med de andre deltakerne (RoadRacing trening).

 

Fotograf:
Vi har bestilt, og håper at Gary Bailey som vanlig kommer oppover for å ta bilder av alle våre deltakere. Bildene kjøper du om du vil ha de, og du får DVD med alle bilder i hånda før du reiser fra ACR. Her kommer de ikke i posten om 3 mnd… De som har vært med våre arrangement før kjenner godt til Gary og hans enestående bilder. Her er alle linse-luser, og alle får mulighet til fine skrytebilder fra 2014-sesongen, om det er første gang du er på bane, erfaren, har ny bike eller annet nytt utstyr :)

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Klubbløp:
Kjøring av ett løp er endel av kurset for dere som tar lisensen, og ACM avholder derfor klubbløp på lørdag ettermiddag.

 

 

Program for lisenskurset

Program torsdag 19 juni:
1800: Oppstart teori Lisenskurs RR (Tidspunktet kan bli endret noe).
Program fredag 20 juni:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte – Infomøte
0900: Teori fortsetter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på bane med instruktører (ca tid – kan bli tidligere)
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Program 21 – 22 juni:
0800: Frokost
0900: Banekjøringen starter
1200: Lunch
1300: Banekjøring fortsetter
1900: Banekjøring avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: ACM Klubbløp

 

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Lisenskurs RoadRacing på ACR den 27-29 juli 2012.

Mat under arrangementet: Kryss av for feltet “Mat” dersom du skal være med på fellesmåltidene. Om du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv ser vi gjerne at du også oppgir dette i feltet for dettet. Maten koster kr 250-275,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR. Mat serveres fredag til søndag og består av frokost, lunch og middag.

Eventuelle beskjeder og spørsmål kan du ta med i merknadsfeltet.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”lisenskurs-acr-19-22-juni-2014-2-52b5b3043c11a”]

 

 

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”lisenskurs-acr-19-22-juni-2014-2-52b5b3043c11a”]

 

Priser og betalling

Priser:
Lisenskurs RoadRacing inklusive all kjøring: kr. 4.250,-
Hvor kr. 2.000,- betales til ACM for lisenskurset.
Kr 2.250,- betales til BikePort for praktisk kjøring hele helgen.

Betaling for kjøre-delen:
Depositum på kr 1.000,- betales inn ved påmelding til konto 15030164234, BikePort AS.
Resterende betaling for kjøringen (kr 1.250,-) betales senest den 20 mai 2014 til samme konto.
Merk betalingen med navn og Lisenskurs ACR.

Betaling for teoridelen kr 2.000:
Betales kontant (ikke kort) til ACM ved oppstart teorikurs.

Facebook-kommentar