rudskogen-banen-2

Vi inviterer til Førerutviklingskurs med MC på Rudskogen 15-16 september 2016.

BikePort har ti års erfaring med Førerutviklingskurs, og har i denne perioden hatt over 1000 MC-fører på forskjellige MC-kurs siden oppstarten.

I 2015 og 2016 arrangerte vi og førerutviklingskurs på Rudskogen, og vi gjentar suksessen også i 2017!

Hos oss får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre MC’ist med fokus på forankring, sittestillinger, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

BikePort er godkjent av forsikringsselskaper som krever at kurs skal godkjennes for at din forsikring skal gjelde under kjøring på lukket område. Vi “rigger” banen i henhold til reglementet i RoadRacing. Det vil si at sikkerheten er ivaretatt for alle våre deltakere.

Vi stiller med:
– Instruktører
– Stevneleder
– Racekontroll
– Ambulanse og sykepleier fra Sport Rescue Team
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– Dekkservice

Mer informasjon om kurset

Instruktører:
Deltakere i gruppen for registret MC vil bli delt inn i mindre grupper med egen instruktører med lang erfaring innen instruksjon på slike kurs.

Instruktører som vil gi våre deltakere veiledning, tips og råd på måter å forbedre sine kjøreferdigheter og det vil bli teoretisk oppfølging av alle på kurset.

Vi legger spesielt vekt på stabilisering av sykkel, forankring, bremseteknikk, blikk, plassering, gasskontroll og sporvalg.

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter reglementet til Norges Motorsport Forbund (NMF) for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en asfalt-bane.

Her er din sikkerhet som deltaker på kurset satt i fokus!

Banetimer
Det er satt opp forskjellige grupper for kjøring under arrangementet (fordelt på egne RoadRacing-grupper og en gruppe for registrerte MC, førerutviklingskurs). De forskjellige gruppene får hvert sitt ”kjørepass”, og har fri fra praktisk kjøring når de andre gruppene er ute på banen. Denne “friperioden” vil bl.a bli benyttet til teoretisk gjennomgang på kjøringen.

Forsikring ved deltakelse på BikePort MC-kurs
I 2010 endret noen forsikringsselskap sine vilkår for kaskoforsikring til at de ikke automatisk gjaldt for kjøring på lukket område, herunder baner hvor vi arrangerer kurs.

For tidligere år har BikePort vært “godkjent” som kursholder hos de forsikringsselskap som krever slik godkjennelse for at kaskoforsikringen til våre deltakere har vært gyldig også under kjøring på våre kurs dersom det skulle skje uhell. Vi vil selvsagt sørge for at vi også i 2017 får den samme godkjennelse for våre førerutviklingskurs på registrerte MC.

Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil kunne gi våre deltakere et meget godt tilbud på blant annet Metzeler. Vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

Program for førerutviklingskurset

Selve tidsskjema sendes ut til alle deltakerne i forkant av arrangementet.

Fredag kl 08:00: Førermøte
Fredag kl 09:00: Kjørestart
Fredag kl 14:00: 1 time lunchpause
Fredag kl 21:00: Kjørestopp

Lørdag kl 08:00: Førermøte
Lørdag kl 09:00: Kjørestart
Lørdag kl 14:00: 1 time lunchpause
Lørdag kl 20:00: Kjørestopp

Eventuell overnatting torsdag til fredag

Vil vil også denne gang påse at det vil være mulig å overnatte inne på baneområdet fra fredag til lørdag for de som ønsker dette.  Vi må ta hensyn til andre leietakere som evt har leid banen fredag.

Pitbokser

Rudskogen har 14 nydelige og bekveme pitbokser for utleie for de som ønsker dette. Her kan 8-10 førere lett dele en pitboks som er på hele 90 kvm. Vi tilbyr plass i pitboks, og du deler da plass med 7-8 andre deltakere. Boksene leies ut til selvkost, og koster kr 550,- med tilgang torsdag kveld til lørdag kveld.

Oppgi om du ønsker plass i pitboks ved påmelding.

Flaggvakter:

Vi har behov for seks flaggvakter som kan ta flaggpost i tillegg til kameraovervåkningen denne dagen.

Dersom du kan ta med flaggvakt, så betales denne med kr 2.000,- for jobben (kr 1.000 pr dag). Han/hun får også mat og drikke underveis.

Det eneste kravet vi stiller er at vedkommende er over 16 år og klarer å bistå ved MC-velt. Vi ser gjerne at vedkommende har erfaring fra flaggpost, men opplæring vil bli gitt uansett. Om du kan stille med flaggvakt oppgis under registreringen. Oppgi gjerne navnet og mobiltelefon til vedkommende mannskap i merknadsfeltet.

Pris to dager førerutviklingskurs på Rudskogen kr. 3.350,-

Prisen inkluderer banekjøring i to dager i henhold til program.
Tidsskjema for arrangementet vil bli sendt ut på epost til deltakerne før arrangementet gjennomføres.

Betaling:

For at din påmelding skal være gjeldende må minimum et depositum på kr 1350,- betales ved påmelding til konto 42121318150, BikePort AS.

Resterende deltakeravgift på kr 2000,- og evt leie av plass i pitboks (kr 500,-) betales til konto 42121318150, BikePort AS, senest innen 15.6.2016.

Din reservasjon av plassen er ikke gjeldende før innbetaling registreres, og du kan risikere å miste din plass ved manglende innbetaling.
Merk innbetalingen med navn og Rudskogen juli. Du vil motta kvittering av din innbetaling pr epost.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Førerutviklingskurs med MC på Rudskogen 15-16/9 2017:

Oppgi gjerne det nivået du mener du selv har før kurset så vi enklere kan samle førere med samme nivå i samme instruksjonsgruppe.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “send” under!

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

[SINGLEEVENT single_event_id=”mckurs_rudskogen-sept20172-5835b123d7ba0″]

 

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”mckurs_rudskogen-sept20172-5835b123d7ba0″]

Facebook-kommentar