3R6_9952

 

Vi inviterer til åpen trening før NM i RoadRacing på Arctic Circle Raceway 1-3 juli 2016.

For tiende året på rad inviterer vi utøvere innen RoadRacing til trening på ACR. I 2016 er treningen ikke lenge før NM, og er da invitasjon til en åpen trening før NM, slik at du som evt deltaker på NM/NorgesCup/Classic har mulighet til å få litt ekstra kjøretrening uten fare for å bli diskvalifisert for ulovlig trening i forkant av mesterskap.

 

Vi vil også markere vårt 10-års jubileum lørdag 2 juli.

 

Som alltid arrangerer vi iht motorsport-forskriften som klubbene, og du må ha gyldig klubbmedlemskap og lisens for RoadRacing for å delta. Her gjelder dine lisens-rettigheter om du skulle være uheldig, og kjøringen er selvsagt iht NMF sine reglement!

 

Vi stiller med:
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse med sykepleier
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice
– Pitbokser
– Fotograf Gary Bailey
– Markering av vårt 10-års jubileum lørdag!

Vi håper også å gå til Personlig og eksklusiv coaching for de som ønsker dette i løpet av dagene på banen.

 

Mer informasjon om RR-treningen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

 

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

 

Om Arctic Circle Raceway
Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning.
I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

 

Banen er 3753 meter lang og har en banebredde på 11-13 meter med en meget spesiell asfaltblanding som gir et feste man kun finner en annen plass til i verden; på Lageuna Seca i USA. ACR er godkjent av FIM som RoadRacing-bane og har banegodkjenningen “A” som er den beste man kan oppnå med tanke på både sikkerhet og fasiliteter ellers, og det er sanitæranlegg med toalett og dusj på området.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør. Dette gjøres for å ivareta DIN sikkerhet.

 

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

 

Lisensiert RoadRacing-gruppe:
To RR-grupper (A og B) ut fra erfaring og fart. Du melder deg på den gruppen du tror du hører hjemme i. Om hastighetsforskjellene er store vil vi justere på gruppene. Erfaringsmessig vil de som kjører under 1.40 være i gr A og de som kjører langsommere i gr B.

 

RR-gruppene er å betrakte som fri-trening, men vi vil arbeide med å tilby personal coaching også denne gang for de som ønsker dette.

 

Om du ikke har vanlig RR-lisens, men ønsker å delta med RR-sykkel, kan du kjøre med dagslisens. Oppgi i så fall dette i merknadsfeltet på påmeldingen. Eventuelt kan du vurdere lisenskurs som vil bli arrangert av ACM samme helg.

 

Vi forbeholder oss retten til å dele inn i fire grupper om dette blir nødvendig pga sikkerhetsmessige grunner.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

Vi forbeholder oss retten til å dele inn i fire grupper om dette blir nødvendig pga sikkerhetsmessige grunner.

 

Starttreninger:
Vi vil benytte noen av passene til å kjøre starttrening i første del av kjøringen for de som ønsker å trene på start.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Fotograf:
Som tidligere år, håper vi Gary Bailey kommer oppover for å ta bilder av alle våre deltakere. Bildene kjøper du om du vil ha de, og du får DVD med alle bilder i hånda før du reiser fra ACR. Her kommer de ikke i posten om 3 mnd… De som har vært med våre arrangement før kjenner godt til Gary og hans enestående bilder. Her er alle linse-luser, og alle får mulighet til fine skrytebilder fra 2014-sesongen, om det er første gang du er på bane, erfaren, har ny bike eller annet nytt utstyr :)

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Pitbokser:
Vi disponerer de Pitbokser som til enhver tid er tilgjengelige på anlegget. Ingen reservasjon er dessverre mulig, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder ved ankomst. Merk at noen av boksene er låst og benyttes til lager. De tre boksene nærmest utslipp vil bli benyttet av instruktører og dekkservice.

 

Program for BikePort treningshelg ACR

Program fredag 1 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0930: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

 

Program lørdag 2 juli:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1700: Praktisk kjøring på banen avsluttes (kjøring avsluttes pga klubbløp i RoadRacing)
1900: Middag

Lørdag kveld: 10 års jubileumsmarkering, grilling!

 

Program søndag 3 juli:
0900: Frokost
1000: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

 

Priser og betaling

Priser:
Åpen Trening RoadRacing ACR fredag– søndag: kr. 3.300,-

Vi håper å få på plass levende musikk og det blir grilltallerken til alle lørdag kveld!

 

Betaling:
Depositum på kr 1.300,- betales ved påmelding til konto 42121318150.
Resterende, kr 2.000,  betales innen den 30 mai 2016 til samme konto.

Merk betalingen med navn og ACR juli. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til Åpen Trening RoadRacing på ACR den 1-3 juli 2016.

Om du ikke har startnummer for deg eller på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
Tidtakningssystemet vil være i bruk, så oppgi gjerne transpondernr du har i riktig felt for å få dette registret til treningen.

 

Det er desverre fullt på dette arrangementet, men vi har fortsatt ledige plasser på RR-trening på samme bane 4-5 juli (rett etter dette) saamt og 5-7 august.

Info 4-5 juli: https://bikeport.no/2015/11/11/apen-trening-roadracing-4-5-juli-2016/

Info 5-7 august: https://bikeport.no/2015/11/11/treningshelg-roadracing-acr-5-7-august-2016/

 

Sjekk og våre arrangement på Rudskogen!

 

Mat under arrangementet:
Du må oppgi om du ønsker å delta på fellesmåltidene i kantina de tre dagene ved påmelding. Skal du ha mat selv setter du antall 1, har du reisefølge tar du med disse i tillegg. Frokost, lunch og middag koster omlag kr 275,- pr pers pr dag.

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “send” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”acr-treningshelg-juli-2016-2-563b5b33d53aa”]

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”acr-treningshelg-juli-2016-2-563b5b33d53aa”]

Facebook-kommentar