Vi inviterer til RoadRacing treningshelg på Arctic Circle Raceway 2-4 august 2013.

 

For sjuende året på rad inviterer vi utøvere innen RoadRacing til egentrening på ACR.

Vi er en av svært få aktører som utenom ACM arrangerer RoadRacing treninger iht reglementet, så din RR-lisens (og forsikring, om det skulle bli nødvendig å benytte den) er gjeldende.

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi stiller med:
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse fra Rana Røde Kors
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice

 

 

[accordion collapse=”yes”] [panel title=” Mer informasjon om kurset” ]

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør. Dete gjøres for å ivareta DIN sikkerhet.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

 

Lisensiert RoadRacing-gruppe
To RR-grupper (A og B) ut fra erfaring og fart. Du melder deg på den gruppen du tror du hører hjemme i. Om hastighetsforskjellene er store vil vi justere på gruppene.

RR-gruppene er å betrakte som fri-trening, men vi vil arbeide med å tilby noen instruktører som kan være tilstede og ta seg av de som ønsker dette.

Om du ikke har vanlig RR-lisens, men ønsker å delta med RR-sykkel, kan du kjøre med rekrutteringslisens/treningslisens. Oppgi i så fall dette i merknadsfeltet på påmeldingen.

Om du ikke har startnummer tildelt din MC setter du “?” i feltet for dette ved påmelding.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

 

Starttreninger:
Vi vil benytte noen av passene til å kjøre starttrening i første del av kjøringen for de som ønsker å trene på start.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 250 – 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Fotograf:
Vi har bestilt, og håper at Gary Bailey som vanlig kommer oppover for å ta bilder av alle våre deltakere. Bildene kjøper du om du vil ha de, og du får DVD med alle bilder i hånda før du reiser fra ACR. Her kommer de ikke i posten om 3 mnd… De som har vært med våre arrangement før kjenner godt til Gary og hans enestående bilder. Her er alle linse-luser, og alle får mulighet til fine skrytebilder fra 2012-sesongen, om det er første gang du er på bane, erfaren, har ny bike eller annet nytt utstyr :)

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Klubbløp:
Vi vil prøve å få arrangert klubbløp i regi av ACM i løpet av lørdag ettermiddag.  Mer informasjon om klubbløpet vil gis næremre arrangementet.

[/panel] [panel title=” Program for BikePort Weekend 2 ACR ” ]

Program fredag 2 august:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte og egen gjennomgang av baneregler for gategruppen
0900: Obligatorisk sjekk av MC
0930: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Program 3-4 august:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1900: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag: Vi håper å få arrangert et klubbløp i regi av ACM.

[/panel] [panel title=” Påmelding ” ]

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til RoadRacing treningshelg på ACR den 2-4 august 2013.

 

Om du ikke har startnummer for deg eller på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer. Tidtakningssystemet vil være i bruk, så oppgi gjerne transpondernr du har i riktig felt for å få dette registert til treningen.

Mat under arrangementet:
Kryss av for feltet “Mat” dersom du skal være med på fellesmåltidene. Om du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv ser vi gjerne at du også oppgir dette i feltet for dettet. Maten koster omlag kr 250-275,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR. (ref ovennevnte iformasjon)

 

Dersom du trenger treningslisens, vennlist oppgi dette i merknadsfeltet.

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”roadracing-acr-2-4-august-2013-2-50f2ba392d4b1″] [/panel] [/accordion][accordion collapse=”yes”] [panel title=” Deltakerliste – Oversikt” ]

 

[LISTATTENDEES event_identifier=”roadracing-acr-2-4-august-2013-2-50f2ba392d4b1″]

[/panel] [/accordion]

Priser:
Åpen Trening RoadRacing ACR torsdag– søndag: kr. 3.000,-

 

Betaling:
Depositum kr 1.000,- betales ved påmelding til konto 15030164234.
Resterende kr 2.000,- betales innen 1 juni til konto 15030164234.

Facebook-kommentar