Arrangementet er dessverre avlyst som følger av myndighetenes tiltak mot Covid-19 (Korona) som forbyr idrettsarrangement foreløpig frem til 15 juni 2020.

Vi invitere til roadracing-trening på Rudskogen den 15-16 mai 2020!

Som alltid arrangerer vi iht motorsport-forskriften som klubbene, og du må ha gyldig klubbmedlemskap og lisens for RoadRacing for å delta. Her gjelder dine lisens-rettigheter om du skulle være uheldig, og kjøringen er selvsagt iht NMF sine reglement!

Vi stiller med:
– Stevneleder
– Racekontroll
– Dekkservice
– Ambulanse fra Sport Rescue Team
– Sykepleier fra Sport Rescue Team
– Flaggvakter/Plukkebil
– Tidtakning

Vi jobber også med å tilby
– Fotograf Gary Bailey

 

Generell Informasjon om treningshelgen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter Motorsportforskriften og RR-reglementet til NMF for RoadRacing trening med banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse i henhold til de krav som stilles til Rudskogen.

Ambulansepersonellet (Sport Rescue Team) er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Og alle deltakere får selvsagt opp sine tider på online timing!

RoadRacing Fritrening:
Det settes opp fire grupper (A/B/B2/C) ut fra erfaring, fart og rundetider. Hver gruppe har maksimum ca 35 deltakere.

A-gruppa er den raskeste og er for “A-førere” typ rundetid opp mot 1.33
B-gruppa er for de som ligger mellom 1:34-1:38
B2-gruppa er for de som kjører marginalt saktere enn i B
C-gruppe for mosjonister og nybegynnere som kjører saktere enn ca 1:45

Erfaringsmessig er det flest deltakere i B, derav to B-grupper. Ved behov flytter vi om på deltakere til korrekt gruppe.

Krav til lisens
RoadRacing treninger krever RR-lisens for kjøring samt MC iht teknisk reglement på treninger. Om du har deltatt på lisenskurs, men ikke fått løst selve lisensen enda, må du kontakte oss før påmelding.

Dekkservice
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte sammen med bekreftelses-eposten.

Fotograf:
Vi håper at Gary Bailey finner frem til Rudskogen også denne gang, og sniker seg imellom dekkstabler og rundt i depot med sitt kamera og utav syne imellom gress-strå for å ta bilder av alle våre deltakere.

Støy:
Alle sykler må igjennom støykontroll før man får kjøre ut på banen. Alle som har race-anlegg anbefales å bruke dB-killer om du ikke har originalt anlegg på sykkelen. Støygrensen er 102 dB (Rudskogen kan få nye krav for 2020 som vi må følge).

Vi tar ikke ansvar for de som ikke får godkjent sin MC på støykontroll.

 

Tidskjema/Program:

Selve tidsskjema sendes ut til alle deltakerne i forkant av arrangementet.

Fredag kl 08:00: Førermøte
Fredag kl 08:30: Støymåling/Teknisk
Fredag kl 09:00: Kjørestart
Fredag kl 14:00: 1 time lunchpause
Fredag kl 21:00: Kjørestopp

Lørdag kl 08:00: Førermøte
Lørdag kl 09:00: Kjørestart
Lørdag kl 14:00: 1 time lunchpause
Lørdag kl 20:00: Kjørestopp

Eventuell overnatting torsdag til fredag

Vi skal få avklart med leietaker torsdag / Rudskogen slik at vi får anledning til å overnatte inne på baneområdet fra torsdag til fredag for de som ønsker dette. Det må selvsagt tas hensyn til de leietakere som evt har leid banen torsdag. Vi avklarer dette noe nærmere arrangementet.

Pitbokser

Rudskogen har flere pitbokser for utleie for de som ønsker dette. Her kan 8-10 førere lett dele en pitboks som er på hele 90 kvm. Vi tilbyr plass i pitboks, og du deler da plass med maks 9 andre deltakere. Boksene leies ut til selvkost, og koster kr 500,- med tilgang torsdag kveld til lørdag kveld.

Oppgi om du ønsker plass i pitboks ved påmelding (velg “billett-type”)

 

Flaggvakter:

Vi har behov for seks flaggvakter som kan ta flaggpost i tillegg til kameraovervåkningen denne dagen.

Dersom du kan ta med flaggvakt, så betales denne med kr 2.500,- for jobben (1.250 kr pr dag). Han/hun får også mat og drikke underveis. Eventuelt finner vi løsning om du selv ønsker å stå på post den ene dagen og kjøre gratis den andre.

Det eneste kravet vi stiller er at vedkommende er over 16 år og klarer å bistå ved MC-velt. Vi ser gjerne at vedkommende har erfaring fra flaggpost, men opplæring vil bli gitt uansett. Om du kan stille med flaggvakt oppgis under registreringen. Oppgi gjerne navnet og mobiltelefon til vedkommende mannskap i merknadsfeltet.

 

Priser og betaling

Også i 2020 støtter vi alle A2 Junior-førere med å gi rabatterte priser til de deltakerne.

SPAR OPPTIL 700 KR:

NB! Dersom du melder deg på BEGGE våre kjøringer på Rudskogen i 2020 (15-16 mai og 4-5 september) gir vi det 10% på begge helgene. Tilbudet gjelder ut 2019!
Denne påmeldingen gjør du her!

Priser:
RoadRacing Rudskogen fredag – lørdag: kr. 3500,-
RoadRacing Rudskogen – med Pitboksplass fredag – lørdag: kr. 4000,-

A2 Junior Priser :
RoadRacing A2 Junior Rudskogen fredag – lørdag: kr. 2500,-
RoadRacing A2 Junior Rudskogen – med Pitboksplass fredag – lørdag: kr. 3000,-

Betaling:
Depositum/registrerings-avgift på kr 1.500,- betales ved påmelding:
Betaling gjøres til konto 42121318150. Resterende deltakeravgift betales innen den 15 april 2019 til samme konto.

Du vil få mer informasjon om betaling på epost ved påmelding.
Merk betalingen med navn og Rudskogen mai. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

Rudskogen har også i 2020 en kraftig prisøkning på 6,25%. På to år har dermed leieprisen økt med 20%! Til tross for dette prøver vi å holde kostnadene for våre kunder nede og reduserer prisen noe i forhold til 2019! 

Tidsskjema for arrangementet vil bli sendt ut på epost til deltakerne før arrangementet gjennomføres.

Din reservasjon av plassen er ikke gjeldende før innbetaling registreres, og du kan risikere å miste din plass ved manglende innbetaling.  Merk innbetalingen med navn og Rudskogen mai. Du vil motta kvittering av din innbetaling pr epost.

 

Påmelding

Om du ikke har startnummer på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
NB! Husk å bekrefte påmeldingen på siste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “bekreft” under!

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen.  (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

Velg billett-type under:

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

 

Facebook-kommentar