rudskogen-banen-2

 

Vi invitere til åpen trening i RoadRacing før NM/NCUP på Rudskogen den 29mai 2016!

 

Vi gjentar suksessen fra mai i 2015, og inviterer til treningsdag med RoadRacing på Rudskogen Motorsenter også i mai 2016.  Her blir det garantert rift om plassene!

 

Som alltid arrangerer vi iht motorsport-forskriften som klubbene, og du må ha gyldig klubbmedlemskap og lisens for RoadRacing for å delta. Her gjelder dine lisens-rettigheter om du skulle være uheldig, og kjøringen er selvsagt iht NMF sine reglement!

 

Vi stiller med:
– Stevneleder fra Solør MCK
– Racekontroll
– Dekkservice
– Ambulanse fra Sport Rescue Team
– Sykepleier fra Sport Rescue Team
– Flaggvakter/Plukkebil
– Tidtakning

 

Vi jobber også med å tilby
– Fotograf Gary Bailey

Generell Informasjon om treningshelgen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter Motorsportforskriften og RR-reglementet til NMF for RoadRacing trening med banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse i henhold til de krav som stilles til Rudskogen.

 

Ambulansepersonellet (Sport Rescue Team) er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighets-messig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

 

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Og alle deltakere får selvsagt opp sine tider på online timing!

 

RoadRacing Fritrening:
Det settes opp tre grupper (A/B/B-) ut fra erfaring, fart og rundetider. Hver gruppe har ca 35 deltakere.

 

A-gruppa er den raskeste og er for A-førere (NOEN FÅ LEDIGE PLASSER)
B-Gruppa er for B-førere, som normalt deltar i Rookie og de med B-lisens i Nasjonal (DENNE GRUPPA ER DESVERRE FULLBOOKET)
B-minus-gruppa er for de som kjører noe roligere. Gruppe for både Rookie, deltakere i C-klassen, mosjonister og nybegynnere. (DENNE GRUPPA ER DESVERRE FULLBOOKET)

 

Vi forbeholder oss retten til å evt endre til fire grupper om sammensetningen av deltakerne gjør at dette vil være nødvendig ut fra sikkerheten til alle som skal være med på banen.

VENTELISTE?
Gruppe B og B- er nå desverre fullbooket.  Du kan melde din interesse for venteliste i gr B og gr B- ved å fylle ut påmeldingen under. Du får da beskjed dersom vi får ledig plass til deg.

Det er kun noen få plasser igjen i A (for A-førere).

 

Krav til lisens
RoadRacing treninger krever RR-lisens for kjøring samt MC iht teknisk reglement på treninger. Om du ikke innehar RR-lisens kan du kjøre med RR-sykkel med opplæringslisens fra NMF om du har dette fra et evt tidligere gjennomført lisenskurs. Om du ikke har RR-lisens, og må løse opplæringslisens oppgir du dette under merknadsfeltet under påmelding så får du informasjon om hvordan du går frem for å få dette i orden. Om du skal delta med opplæringslisens, er kravet at du har noe erfaring fra RoadRacing fra før.

 

For eventuelle svenske deltakere er reglene for 2015 at man må ha internasjnal lisens fra SVEMO for å kjøre treninger utenfor Sverige. I 2016 ser det ut til at SVEMO endrer lisensreglene sine, slik at man kan kjøre utenfor Sverige både med Internasjonal lisens samt basis-lisens utstedt fra SVEMO.

 

Dekkservice
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte sammen med bekreftelses-eposten.

 

Fotograf:
Vi håper at Gary Bailey finner frem til Rudskogen også denne gang, og sniker seg imellom dekkstabler og rundt i depot med sitt kamera og utav syne imellom gress-strå for å ta bilder av alle våre deltakere.

 

Støy:
Alle sykler må igjennom støykontroll før man får kjøre ut på banen. Alle som har race-anlegg anbefales å bruke dB-killer om du ikke har originalt anlegg på sykkelen. Støygrensen er 102 dB.

 

Vi tar ikke ansvar for de som ikke får godkjent sin MC på støykontroll.

 

Tidskjema/Program:

Selve tidsskjema vil bli sendt ut til alle deltakere i god tid før arrangementet. Kjrøingen vil være fra kl 13:00 til 20:00.

 

Eventuell overnatting lørdag til søndag

Det vil være mulig å overnatte inne på baneområdet fra lørdag til søndag for de som ønsker dette. Vi har fått fritak for det vanlige “Camping-gebyret”, så det koster ikke ekstra å komme lørdag kveld. Men vi må ta hensyn til andre leietakere som evt har leid banen lørdag.

 

Pitbokser

Rudskogen har 14 nydelige og bekvemme pitbokser for utleie for de som ønsker dette. Her kan 8-10 førere lett dele en pitboks som er på hele 90 kvm. Vi tilbyr plass i pitboks, og du deler da plass med 6-8 andre deltakere. Boksene leies ut til selvkost, og koster kr 250,- pr MC fra lørdag kveld til søndag kveld.

 

Oppgi om du ønsker plass i pitboks ved påmelding.

 

Flaggvakter:

Vi har behov for seks flaggvakter som kan ta flaggpost i tillegg til kameraovervåkningen denne dagen.

 

Dersom du kan ta med flaggvakt, så betales denne med kr 750,- for jobben. Han/hun får også mat og drikke underveis.

 

Det eneste kravet vi stiller er at vedkommende er over 16 år og klarer å bistå ved MC-velt. Vi ser gjerne at vedkommende har erfaring fra flaggpost, men opplæring vil bli gitt uansett. Om du kan stille med flaggvakt oppgis under registreringen. Oppgi gjerne navnet og mobiltelefon til vedkommende mannskap i merknadsfeltet.

 

Pris for åpen trening Rudskogen 29 mai kr. 1.290,-

Tidsskjema for arrangementet vil bli sendt ut på epost til deltakerne før arrangementet gjennomføres.

 

Betaling:

For at din påmelding skal være gjeldende må minimum et depositum på kr 490,- betales ved påmelding til konto 42121318150, BikePort AS.

Resterende deltakeravgift på kr 800,- samt evt leie for pitboksplass (kr 250,-)  betales til konto 42121318150, BikePort AS, senest innen 15.04.2016.

 

Din reservasjon av plassen er ikke gjeldende før innbetaling registreres, og du kan risikere å miste din plass ved manglende innbetaling.
Merk innbetalingen med navn og Rudskogen juli. Du vil motta kvittering av din innbetaling pr epost.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til RoadRacing treningshelg på Rudskogen mai 2016.
Om du ikke har startnummer på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
Dersom du trenger opplæringslisens, vennligst oppgi dette i merknadsfeltet.

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen  (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

[SINGLEEVENT single_event_id=”rudskogen-mai-2016-2-563b4fb3bbd76″]

 

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”rudskogen-mai-2016-2-563b4fb3bbd76″]

 

Facebook-kommentar