Vi inviterer til trening i RoadRacing på Arctic Circle Raceway 31.7 – 2.8 2015.

 

For niende året på rad og for 17 gang inviterer vi utøvere innen RoadRacing til treningshelg på ACR. Vi har i år redusert våre priser for at treningen skal bli mest mulig aktuell for flest mulig!

Selvsagt arrangerer vi innenfor RR-reglementet og motorsportforskriften, så din RR-lisens (og forsikring, om det skulle bli nødvendig å benytte den) er gjeldende.

 

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011_RR_ACR” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

 

Vi stiller med:
– Stevneleder fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Racekontroll fra Arctic Circle Motorsportklubb
– Ambulanse med sykepleier
– Flaggvakter/observasjonsposter rundt banen
– 3 felles måltider hver dag i kantina (for den som ønsker dette)
– Dekkservice
– Pitbokser

 

Vi håper også å gå til Personlig og eksklusiv coaching for de som ønsker dette i løpet av dagene på banen.

 

 

Mer informasjon om RR-treningen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF for banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse.

 

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

 

Om Arctic Circle Raceway
Banen ligger på Storforshei, langs E6 ca. 25 km nord for Mo I Rana og betegnes som den mest moderne i Nord-Europa og omtales internasjonalt som en etterlengtet nyskapning.
I Europa må man helt til Køln (Nürburgring) for å finne noe bedre. Spesielt gjelder dette vår baneprofil og asfaltkvalitet, i tillegg til at banen er bygd etter nåtidens meget strenge krav til sikkerhet.

 

Banen er 3753 meter lang og har en banebredde på 11-13 meter med en meget spesiell asfaltblanding som gir et feste man kun finner en annen plass til i verden; på Lageuna Seca i USA. ACR er godkjent av FIM som RoadRacing-bane og har banegodkjenningen “A” som er den beste man kan oppnå med tanke på både sikkerhet og fasiliteter ellers, og det er sanitæranlegg med toalett og dusj på området.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør. Dete gjøres for å ivareta DIN sikkerhet.

 

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Om du har transponder, husk å oppgi nr på den ved påmelding.

 

Lisensiert RoadRacing-gruppe:
To RR-grupper (A og B) ut fra erfaring og fart. Du melder deg på den gruppen du tror du hører hjemme i. Om hastighetsforskjellene er store vil vi justere på gruppene. Erfaringsmessig vil de som kjører under 1.38 være i gr A og de som kjører langsommere i gr B.

 

RR-gruppene er å betrakte som fri-trening, men vi vil arbeide med å tilby personal coaching også denne gang for de som ønsker dette.

 

Om du ikke har vanlig RR-lisens, men ønsker å delta med RR-sykkel, kan du kjøre med dagslisens. Oppgi i så fall dette i merknadsfeltet på påmeldingen. Eventuelt kan du vurdere lisenskurs som vil bli arrangert av ACM samme helg.

 

Om du ikke har startnummer tildelt din MC setter du “?” i feltet for dette ved påmelding.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet. De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30 minutter, dvs 30 minutter kjøring på bane, 1 time pause kun avbrutt med lunch.

 

Starttreninger:
Vi vil benytte noen av passene til å kjøre starttrening i første del av kjøringen for de som ønsker å trene på start.

 

Bespisning/Kantine:
Kursavgiften som er oppgitt er eksklusive mat. Kantinen vil være betjent og vil servere tre måltider hver dag. Frokost, lunch og middag vil koste om lag kr 275,- pr dag. Dette betales ved innsjekk. Endelig pris på mat vil gitt informasjon på til de som deltar i forkant av kurset.

 

Dekkservice:
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Pitbokser:
Vi disponerer de Pitbokser som til enhver tid er tilgjengelige på anlegget. Ingen reservasjon er desverre mulig, og førstemann til mølla-rpinsippet gjelder ved ankomst. Merk at noen av boksene er låst og benyttes til lager. De tre boksene nærmest utslipp vil bli benyttet av instruktører og dekkservice.

 

Klubbløp:
Vi vil prøve å få arrangert klubbløp i regi av ACM i løpet av lørdag ettermiddag.

 

 

Program for BikePort treningshelg ACR

Program fredag 31 juli:
0800: Frokost
0830: Obligatorisk førermøte
0930: Banekjøring iht grupper og tidsskjema
1200: Lunch
1300: Kjøring fortsetter
1900: Kjøring avsluttes
1900: Middag

 

Program lørdag 1 august:
0800: Frokost
0900: Banekjøring iht grupper og tidsskjema
1200: Lunch
1300: Kjøring fortsetter
1900: Kjøring avsluttes
1900: Middag

Lørdag ettermiddag vil ACM mest trolig avvikle klubbløp i hhv 600 og 1000 klassen.

Program søndag 2 august:
0800: Frokost
0900: Praktisk kjøring på banen starter
1200: Lunch
1300: Praktisk kjøring på banen fortsetter
1700: Praktisk kjøring på banen avsluttes
1700: Middag

 

Priser og betaling

Priser:
Åpen Trening RoadRacing ACR fredag – søndag: kr. 2.900,-

 

Betaling:
Depositum på kr 1.200,- betales ved påmelding til konto 15030164234.
Resterende, kr 1.700,  betales innen den 2 juli 2015 til samme konto.

Merk betalingen med navn og ACR august.

 

Påmelding

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til treningshelg RoadRacing på ACR den 31 juli til 2 august 2015.

 

Om du ikke har startnummer for deg eller på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
Tidtakningssystemet vil være i bruk, så oppgi gjerne transpondernr du har i riktig felt for å få dette registret til treningen.

Mat under arrangementet:
Kryss av for feltet “Mat” dersom du skal være med på fellesmåltidene. Om du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv ser vi gjerne at du også oppgir dette i feltet for dettet. Maten koster omlag kr. 275,- pr pers pr dag og betales ved innsjekk på ACR.

 

Dersom du trenger dags-lisens, vær vennlig oppgi dette i merknadsfeltet.

 

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

 

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registrert. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

 

[SINGLEEVENT single_event_id=”acraug20152-54aeadc9ac381″]

 

 

Deltakerliste – Oversikt

[LISTATTENDEES event_identifier=”acraug20152-54aeadc9ac381″]

 

Facebook-kommentar