NB! Vi har dessverre bestemt oss for å avlyse dette arrangementet pga usikkerheten rundt Covid-19 som for tiden er gjeldende i hele Europa.

BikePort inviterer til utvidet påsketur 1-8 april 2021!

Vi starter på Cartagenabanen 1-4 april 2021 (skjærtorsdag til 1. påskedag), har en dag fri (reise) og kjører tre dager på Ricardo Tormo Circuit (Valencia) 6-8 april 2021.

Du kan og velge å delta kun på ett av disse arrangementene,
Info om vårt arrangement på Cartagena finner du her: https://bikeport.no/blog/cartagena-april-2021/
Info om vårt arrangement på Valencia finner du her: https://bikeport.no/blog/valenvia-april-2021/

 

Vi tilbyr følgende ifm med arrangementet:

  • 4 dager på Cartagena – ca 7 pass à 20 min hver dag
  • 3 dager på Valencia – ca 7 pass à 20 min hver dag
  • Gratis transport mellom banene for de som booker transport fra Norge via oss
  • Dekk- og deleservice
  • Ambulanse og lege
  • Banemannskap
  • Plass i pitbox om du vil.
  • Transponder
  • Tidtaking
  • Fotoservice

 

Informasjon til Svenske og Danske førere:

Svenske og Danske fører som ønsker å være med til Spania med oss, og booke banedager og transport kan gjøre dette via vår EU-side på bikeport.no/EU. Dersom norske deltakere ønsker å betale i Euro isteden for i Norske Kroner, kan dere og booke banedager via denne siden. Transport fra Norge kan kun bookes via den norske siden.

 

Transport av MC:

Dersom du har behov for transport av MC tilbyr vi for vinteren 2020-2021 transport fra Trondheim, Bergen og Oslo i Norge.

Avreisedato fra Norge på MC-transport ifm dette arrangementet er 15 mars. Den blir da først fraktet til Cartagena (fremme før påske) om du ønsker å delta på annen kjøring. Du kan og sende din MC ned 1 mars om du ønsker å ha den tilgjengelig tidligere.

Vi tilbyr også vinterlagring av MC/bil/henger/Lastebil/trailer i perioden. Alle kjøretøy lagres innendørs på lager uten innsyn. Området har vakthold og lokalene har alarm og forsikringer. Se informasjon om transport og priser her: https://bikeport.no/blog/transport-booking-2020/

 

BikePort Dekk og Deleservice:

Vi vil være på plass med både dekk og deleservice.

 

Coahing:

Vi vil ha tilbud om coaching på arrangementet for den som ønsker denne tjenesten. Vi arbeider med flere løsninger! Mer info kommer.

 

Hotell:

Dersom du ønsker at vi booker hotell for deg, er det selvsagt mulig. Betaling for hotellet gjør du selv ved ankomst. Dersom du ønsker å bestille hotell/leilighet eller annet selv er dette selvsagt fullt mulig. Mer informasjon om hotell sendes til de som ønsker booking via oss.

 

Reise/Fly/Leiebil

Reise til og fra Spania samt eventuell leiebil under oppholdet ordner den enkelte selv.

 

Registert MC?

Man kan delta på alle våre utenlandske vinteraktiviteter med registrert MC på lik linje som de uten skilt. Samme regelverk er gjeldende og du må ha egen personforsikring som gjelder ved kjøring på bane (reiseforsikring eller ekstremsport-forsikring). Om man deltar med sin registrerte MC anbefaler vi at du tar enkle grep på din MC for å gjøre den klar for banen. Opplysninger om dette gis ved behov.

 

Forsikring på banen?

Ved kjøring på våre arrangement i Spania må du ha egen forsikring som gjelder ved denne type aktivitet. Forsikringsbevis og norsk helsetrygdekort MÅ medbringes til banen!

Dersom du ikke har en slik forsikring selv, kan du tegne en gjeldende forsikring ved ankomst til banen. Denne koster ca kr 250,- per dag, og dekker medisinsk hjelp, sykehusopphold, eventuell nødvendig hjemreise. Forsikringen er med samarbeidspartner av Cartagena Circuit og Bike Promotion.

Dersom du ønsker denne tilleggsforsikringen velger du dette ved påmeldingen.

 

Pris alle syv banedager fra kr 11.000,-

Inkludert t/r transport av MC fra Norge: Fra kr 17.750,-
Våre transport-muligheter og booking på dette finner du her: https://bikeport.no/blog/transport-booking-2020/

NB!
Prisen for deltakelse på banedagene på kr 11.000,- gjelder frem til 15 januar 2021. Etter dette øker prisen til 11.850,-
Inkludert pitboks er prisen kr 13.900 frem til 15 januar og kr. 14.750,- etter 15 januar.

 

Betaling:

Pga Covid-19 og mulige reiserestriksjoner, vil vi tilby alle å avvente betaling til vi ser at det er mulig å reise til Spania i perioden. I praksis betyr dette at dette må avklares senest 7 mars pga transport-bestilling, carnet o.l.

Påmelding ansees som bindende såfremt Spania ikke er rødt land ifm Covid-19 den 7 mars 2021!  Dersom man allikevel ønsker å delta på arrangementet er dette selvsagt fullt mulig. Arrangementet blir gjennomført så lenge banen ikke er stengt pga pandemien.

Betaling, både for banedagene og eventuell transport via oss gjøres da umiddelbart etter 7. mars etter de betalingsvilkår som ville vært gjeldende uten Covid-19.

Vi tar forbehold om at dersom banedagene blir fullbooket, vil vi kunne måtte ta avgjørelse vedrørende norske deltakere på et tidligere tidspunkt for eventuelt å fristille plasser til deltakere fra andre land! Dette vil du i så fall få beskjed om. 

 

Vedrørende registreringen:

All kjøring i EU (bortsett fra i Sverige) igjennom BikePort gjennomføres “på egen risiko” og ikke under motorsport-forskriften. Du må derfor ha med deg Helsekortet ditt på reisen samt oppgi forsikringsselskap og polise-nummer for forsikringen som dekker deg som deltaker på banekjøring (reiseforsikring og/eller ekstremsport-forsikring).

Dette er for din sikkerhet dersom du skulle være uheldig på banen under våre arrangement.

Har du egen transponder anbefaler vi at du tar med denne så du får registret all kjøring på din profil. Har du den ikke med vil du få låne transponder gratis på banen. Vær snill å oppgi transponder-nummer om du har dette da det forenkler registrerings-prosessen ved ankomst til banen.

Du må oppgi full adresse ved registrering, samt kontaktinformasjon til hjemmeværende akutt-kontakt så vi kan nå tak i pårørende dersom dette skulle bli nødvendig.

 

 

Påmelding:

Påmeldingen er bindende.

Betaling gjøres umiddelbart etter 5 mars dersom arrangementet gjennomføres uten at Spania defineres som risiko-land ifm Covid-19 (som beskrevet ovenfor). Dersom du ønsker å dele pitboks med noen spesielle, oppgi gjerne det i merknadsfeltet ved påmelding.

An Event with an ID of "227773" could not be found. Please contact the event administrator for assistance.

 

NB! Deltakerlister blir ikke publisert på våre utenlandske arrangement!

 

Facebook-kommentar