BikePort inviterer til RR-trening og

BikePort Championship på Rudskogen Motorsenter 21-22 juni 2024

 

Premiene til løpene for denne helgen er sponset av Pirelli

 

Viktig om lisens for 2024

Alle våre RoadRacing arrangement for 2024 blir arrangert under Motorsport Norge, hvor BikePort selv er medlem og ansvarlig arrangør. Du kan da delta på alle våre RoadRacing arrangement med lisens fra Motorsport Norge (MSN). Årlig lisens for kun trening koster for 2024 kr 600,- Lisens som inkluderer løp koster kr 1.200,- (senior-priser. Junior er rimeligere). Det utvide forsikringsdekningen på lisensen for kr. 350,- pr år. Du kan og løse dagslisens som koster kr 100,- pr dag.

Dersom du tidligere har hatt lisens fra NMF (eller har dette for 2024), kan du vise til denne kompetansen for å løse lisens hos MSN uten å delta på nytt lisenskurs.

Lisens kjøper du online på nettsiden til MSN: https://www.motorsportnorge.no/lisenser/

Etter kjøp vil lisensen være tilgjengelig i appen “Gnist”. Se brukerveiledning her: https://bikeport.no/wp-content/uploads/2024/01/Gnist-iOS-Android.pdf

PS! For den som deltar på 5 eller flere av våre arrangement (Arcitc Championship teller som to om du deltar alle 8 dagene), vil du på siste arrangementet du deltar på få lisenskostnaden på kr 1.200,- i avslag fra oss. Avslaget gjøres etter anmodning fra deg som deltaker (du må selv si ifra).

Dersom du ikke er norsk statsborger (medlem av norsk folketrygd), kan du løse lisens fra Sverige som er gyldig på våre arrangement. Du kjøper da engangslisens for hvert arrangement på denne nettsiden: http://www.svenskamotorsportalliansen.se/

 

Godkjenning av Motorsport-arrangement

Veitrafikkloven og motorsport-forskriften fra 2021 gir Statens vegvesen ansvaret for godkjenning av motorsport-arrangement. Som medlem i Motorsport Norge har BikePort etter søknad fått godkjenning for alle våre planlagte treninger og løp for 2024. Godkjenningen ser du her.

 

BikePort Championship 2024

BikePort Championship 2024 vil bestå av fire løp i fire forskjellige klasser i løpet av sesongen i forbindelse med våre banedager/RR-trennger på KNA Raceway/Motorcenter Norway og på Rudskogen.

Du kan lese mer om løpsoppsett, klasser og premiering på egen nettside. Der kan man og seriepåmelde seg frem til første løpshelg: https://bikeport.no/blog/bikeport-championships-2024/

 

Vi stiller med:

– Stevneleder/Dommer
– Racekontroll
– Dekkservice
– Ambulanse og medisinsk personell
– Flaggvakter/Plukkebil
– Tidtaking/LiveTiming

Vi jobber også med å tilby
– Fotograf Gary Bailey

Klasseinndelinger:

 • Supersport 300/400 (kjører sammen med R7)
  • Junior 300 Srock
  • SuperSport 300
 • Stock A2 (Kjører sammen med 300/400)
  • Yamaha R7
  • Kawasaki ZX4-R m.fl
 • SuperSport 600 ccm
 • SuperBike 1000/1100 ccm

Tilleggsregler vil bli sendt/publisert i god tid før arrangementet starter. Reglement for MSN RR finner du på denne siden.

Løpshelger:

 • KNA/Motorcenter Norway 18-20 mai 2024 (NB Kun trening, ingen løp). Info og påmelding.
 • Rudskogen 24-25 mai 2024 – Sponset med palldekk fra Metzeler. Info og påmelding.
 • Rudskogen 21-22 juni 2024 – Sponset med palldekk fra Pirelli. Info og påmelding.
 • Rudskogen 26-27 Juli 20204 – Sponset med palldekk fra Michelin. Info og påmelding.
 • KNA/Motorcenter Norway 24-25 august 2024. Info og påmelding.

Seriepåmelding kan og gjøres her innen 23 mai 2024!

Premiering på hver løp:

Premiering av de tre beste i hver klasse etter hvert løp med palldekk fra Pirelli!

 1. plass får ett Pirelli dekksett sponset av Pirelli og Norgesdekk
 2. plass får et Pirelli bakdekk sponset av Pirelli og Norgesdekk
 3. plass får et  Pirelli framdekk sponset av Pirelli og Norgesdekk

Premiering sammenlagt:

Gavekort til de tre beste i hver klasse etter poeng fra løpene:

 1. premie kr 1.500,- som kan benyttes på BikePort banedager i Norge i 2025
 2. premie kr 1.000,- som kan benyttes på BikePort banedager i Norge i 2025
 3. premie kr 500,- som kan benyttes på BikePort banedager i Norge i 2025

Premiering for deltakelse:

For hver gang du deltar i ett løp, enten i BikePort Championship eller i Arctic Championship, får du og ett lodd til hovedtrekningen av premier som skjer etter sesongslutt. Du kan da i løpet av sesongen samle totalt ni lodd til denne treknngen (og da ha vinnersjanse til hele ni forskjellige premier). Om du kommer først eller sist til mål, eller om du bryter underveis spiller ingen rolle – loddet får du om du står på startstreken når løpet går. Oversikt over disse premiene ser du her!

Generell Informasjon

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter Motorsportforskriften og RR-reglementet til Motorsport Norge (MSN) for RoadRacing trening og løp med banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse i henhold til de krav som stilles til banen.

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen. Og alle deltakere får selvsagt opp sine tider på online timing!

RoadRacing Fritrening:
Det settes opp tre grupper som deler inn deltakerne iht rundetider. Meld deg på i den gruppen du mener du hører hjemme i.

Ved behov flytter vi om på deltakere til korrekt gruppe. Arrangementet avsluttes med løp.

Dekk- og dele-service
Vi vil stille med deler og dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med dekk for salg. Du finner alle våre varer i nettbutikken.

Støy:
Alle sykler må igjennom støykontroll før man får kjøre ut på banen. Alle som har race-anlegg/Slip-On-Potte, må bruke dB-killer. Har du dB-Killer, bruk den! Støygrensen er 100 dB ved måling før kjørestart og 110 dB målt på fly-by på banen. Vi tar ikke ansvar for de som ikke får godkjent sin MC på støykontroll. Deltakere som endrer på eksosen etter måling av standstøy kan bli bortvist fra arrangementet og dersom derltaker overskrider støybegrensninger slik at dette medfører økonomisk utlegg for baneeier og/eller arrangør, vil dette bli avkrevd deltaker som bryter støybegrensningene. Dersom Rudskogen får endrede vilkår for inneværende år, vil disse også gjelde under dette arrangementet.

Vi oppfordrer alle deltakere til å bidra til å holde støynivået nede da unødvendig “støying” kun skader oss selv til syvende og sist med mindre muligheter for kjøring i fremtiden!

Fotograf:
Vi håper at Gary Bailey finner frem til Norge denne gang, og sniker seg imellom dekkstabler og rundt i depot med sitt kamera og utav syne imellom gress-strå for å ta bilder av alle våre deltakere.

Tidskjema/Program (vi tar forbehold om endringer):
Selve tidsskjema sendes ut til alle deltakerne i forkant av arrangementet.

Fredag kl 08:00: Førermøte
Fredag kl 08:30: Støymåling/Teknisk
Fredag kl 09:00: Kjørestart
Fredag kl 13:30: 1 time pause
Fredag kl 21:00: Kjørestopp

Lørdag kl 08:00: Førermøte ved behov
Lørdag kl 09:00: Kjørestart
Lørdag kl 14:00: 1 time pause
Lørdag kl 17:00: Løp BikePort Championship (ca tid)
Lørdag kl 20:00: Kjørestopp
Tidsskjema kan bli endret.

Pitbokser
Rudskogen har flere pitbokser for utleie for de som ønsker dette. Her kan 8-10 førere lett dele en pitboks som er på hele 90 kvm. Vi tilbyr plass i pitboks, og du deler da plass med ca 9 andre deltakere. Valg vedr pitboksplass gjøres i registreringsskjemaet.

Servering/Kantine:
Resturant/kantinen vil være åpen.

Priser:

Også i 2024 støtter vi alle i Junior-klassen med å gi rabatterte priser til dem (Gjelder utøvere med 300/400 og junior-lisens).

“Book og betal”

I samarbeid med Motorsport Norge kjører vi “Book og betal” til redusert pris. Book Rudskogen 24-25 mai senest to uker før og book påfølgende arrangement senest samme dag som vi avslutter arrangementet før! Prisen forutsetter da betaling når du booker. Dersom du ønsker å dele opp betaling med forskudd og hovedbetaling kan du ikke velge “Book og betal”. Da må du velge ordinær pris.

Priser påmelding senest 07.06.24:
Senior kr. 4.250,-
Junior-klassen kr. 3.500,

Priser påmelding fra 08.06.2024:
Senior kr. 5.250,-
Junior-klassen kr. 4.250,-

Priser påmelding fra 14.06.2024:
Senior kr. 6.250,-
Junior-klassen kr. 5.250,-

Tillegg plass i pitboks: kr. 800,-

Prisen er inkludert deltakelse i løp.

 

Betaling:

Ved påmelding på ett arrangement:
Depositum/registrerings-avgift på kr 1.500,- betales ved påmelding til konto 42121318150,-
Resterende deltakeravgift betales innen den 24 april 2024 til samme konto. Ved påmelding etter 24 april 2024, skal hele deltakerprisen betales ved registrering.

PS! Ved valg av “Book og betal” må hele deltakeravgiften betales ved påmelding!

Ved Seriepåmelding:
Om du seriepåmelder deg, gjelder følgende vedrørende betaling: Registreringsavgift ved påmelding: kr. 5.000,- (1250 for hver helg). Resterende deltakeravgift betales iht banedagene.

For Senior:
kr 4.000,- betales 24 april for Rudskogen mai
kr 4.000,- betales 21 mai for Rudskogen juni
kr 4.000,- betales 24 juni for Rudskogen juli
kr 2.550,- betales 24 juli for KNA august

For Junior:
kr 3.000,- betales 24 april for Rudskogen mai
kr 3.000,- betales 21 mai for Rudskogen juni
kr 3.000,- betales 24 juni for Rudskogen juli
kr 1.750,- betales 24 juli for KNA august

PS! Ved valg av “Book og betal” må hele deltakeravgiften betales ved påmelding!

Du vil få også informasjon om betaling på epost ved påmelding.
NB! Merk betalingen med navn og arrangementsdato. Kvittering blir sendt ut pr epost når vi har registeret innbetalingen din.

Tidsskjema for arrangementet vil bli sendt ut på epost til deltakerne før arrangementet gjennomføres.

Din reservasjon av plassen er ikke gjeldende før innbetaling registreres, og du kan risikere å miste din plass ved manglende innbetaling.

 

Påmelding

Om du ikke har startnummer på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer.
NB! Husk å bekrefte påmeldingen på siste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “bekreft” under!

Oppgi transpondernummeret om du har transponder ved påmelding. Da sparer både du og vi ekstra jobb 🙂

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen.  (sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

Seriepåmelding!

Om du ønsker å seriepåmelde deg til alle fire løpene i BikePort Championship 2024, kan du spare penger ved å gjøre en enkel påmelding nederst.

 

Påmelding kun til dette arrangementet:

Detaljer Pris Ant.
RoadRacing Senior Rudskogen 21-22 juni 2024vis detaljer + 6.250,00. -  
RoadRacing Junior Rudskogen 21-22 juni 2024vis detaljer + 5.250,00. -  

Seriepåmelding til BikePort Championship 2024:

Vi beklager, billettsalget er avsluttet.

 

Deltakerliste – Oversikt:

Deltakerlister publiseres ikke pga “Lov om behandling av personopplysninger”

 

Facebook-kommentar